Mi bez Theophila nebi uzeli prvenstvo da je igrao "supertalentirani" Živković ili Gurlica. — Str1nger Bell
našu obranu jer imamo obranu u rangu Istre. — Daliban
Da je ušao umjesto Juranovića, siguran sam da ne bi primili gol — Blueshadow86
imamo dva desna beka na terenu u istom trenutku, a njihov igrač sam k'o duh na poziciji koju je bar jedan od njih morao pokriti. — Eduardo
Uglavnom više manje na sve iz svijeta sporta, ali to je valjda tako u toj branši. Koliko god pojedini od njih bili kvalitetni i pokušali biti objektivni uvijek postoji jedna strana koja će ih pokušati diskreditirati i stvoriti narativ da je analitičar ili novinar pristran zbog svojih političkih ili ideoloških stavova ili pristranosti prema određenom klubu, osobi ili čemu već. Eto, npr. jedan sam među prvima koji će sa skepsom popratiti izlaganje nekog tovara o Dinamu ili našim igračima bez obzira na njihovu točnost i argumentiranost. I kad prvi put naletim na nešto sumnjivo već ću krenuti s propitkivanje njihovih motiva i profesionalne etike. — Eduardo
šutalo se nećka izletiti ili ne na calafiorija, na kraju se odluči na to, ali kasni — db-izbjeglica
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.