on bi pokupio crveni u zadnjem napadu i ajd bok — db-izbjeglica
ja sam uvjeren da bi na ovom euru prošli puno bolje da smo u obrani imali jednu iskusnjaru na raspolaganju! — db-izbjeglica
Ozbiljni analitičari i novinari. — Mali Zeus
Ne smije se spomenuti nadoknada jer to automatski znači da je to razlog remija? — Mali Zeus
Frende. — Mali Zeus
Takvi kod nas postoje samo dok se slažu s našim mišljenjem i zastupaju naše interese. Čim to nije slučaj, odmah kreću napadi na osobu umjesto na njene argumente, te se odmah predstavljaju kao nestručni i diskreditira im se integritet, čemu svjedočimo i na ovom forumu. — Eduardo
Pa ne bi igrali da je imao senatora na raspolaganju. — Daliban
Krivo sam se možda izrazio, više sam se referirao na okoštali nogomet kojeg igramo već dugi niz godina, a želik da igramo "uzbudljiviji", brži nogomet.
A ne možemo igrati brzo kad nemamo brza krila, veza nam je teretna i sve to.
To sam mislio, želim uzbudljivost koju mlađi igrači donesu, jel. Ono što je Baturina napravio protiv šiptara me jedino diglo na noge ovo prvenstvo da sam urlao. — Paggini
Aha onda pardon, moja krivica sto imam oci s kojima gledam utakmice — Paggini
Igramo mnogo otvorenije i okomitije. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.