↪Mali Zeus kako ne? Sinoć se u studiju kukalo i oko toga, navijači su se u pozivali na to, igrači su se hvatali za nadoknadu. Sve ok, razumljivo je u tom trenutku dok je vruće i friško, ali brate mili to je zadnje na što bi se trebali vaditi. — Eduardo
Kada su svi ljudi u svim komentarima svih članaka bili kriterij za bilo što? — Mali Zeus
To kaj pričaju u studiju i navijači je ionako smiješno, a igrači su to rekli vrući nakon poraza i više mi se čini kao samo fakt, a ne razlog poraza, jer je fakt da je sudac bio loš. — Mali Zeus
Ljudi u komentarima nisu kriterij, navijači i analitičari u studiju su smiješni, a igrači su vrući... Frende, tko ostaje a da je mjerodavan? :sweat: — Eduardo
Evo recimo koji igrač je po tebi rekao da su izgubili zbog nadoknade? — Mali Zeus
Perisic preuzeo titulu od Rakitica iz 2008. za nepotreban pas. — Efes Pilsen
U začetku akcije Gvardiol radi faul na igrači koji dodaje Calafioriju, sudac pušta prednost, Calafiori trči, Majer i Brozović iza njega, Majer nemre stić, Brozović pušta, Šutalo ulijeće i ruši Calafiorija al njegov pas dolazi do Zaccagnija, naša 2 desna beka su negdje u sredini lutaju, lik je sam i pogađa savršeno. Em se poklopilo puno toga em nismo smjeli dopustiti takvu šetnju. Problem je što je Calafiori uopće primio taj pas i što su odmah Broz i Majer bili daleko od njega.
Juranović i Stanišić cijelo vrijeme nešto trče po sredini, Zaccagni cijelo vrijeme sam kao duh. — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.