• Dzoni
    1.4k
    Ne znam samo sto ce radit u Forestu, imaju Awoniyija, Wooda i Origija
  • Patak
    3.5k
    Kule navodno odbio Forrest jer želi u Trabzon. Menadžer mu je Hucika kao i Orši...
  • Paggini
    53.8k
    Kule ultimativni dinamovac - riješi sezonu svojim golovima i onda napravi transfer da mi imamo više para za crne zvijeri iz Francuske. :cool:
  • miro
    6.7k
    crna zvijer po imenu Mislav?
  • emilperska
    10.9k

To je bilo proslo ljeto. Znam cak sta si mogao vidjet. Ali clanak je od prije 11 mj.
  • SAS1987
    17.7k
    Samo kupuj ima još zemlje na Braču ne briniDrawTube

Nije ni Brač toliko veliki :lol:
  • Efes Pilsen
    11.4k
    evo opet.. pise 3h..

Screenshot-20240622-214424.png
  • Brusa
    3.4k
    Ja osobno ću biti tužan ako Kule ode...
  • emilperska
    10.9k

Oba kluba su spominjana i proslo ljeto, fkt nemrem vjerovat da nije reciklaza.
    Pogotovo Trabzon nakon debakla s Bjelicom i Hrvatima da ce opet nekog odavde dovodit za masne pare, a nece starter bit..
  • Jurki
    17.8k
    e moj prijatelju.. danas sam sve objasnil.. Al ti ni za zameriti..
    Karepovac (splitsko smetlisce) tegljacima otpeljas do Braca.. poravnas zemljom i evo novih parcela.. Brac ima neogranicenu mogucnost ekspanzije.
  • NORTE
    16.5k
    Osijek više ne računa na Kristijana Lovrića!Ivdzo11
    Spominje se da bi mogao Zekiću u Sarajevo.
  • Ivdzo11
    7.1k
    nije valjda na to spao...
  • emilperska
    10.9k

A koja mu je alternativa ako je skartan u 4.klubu HNLa?
    S tim da tamo ce dobit vece pare nego u Slavenu ili fake Varteksu..
  • Sajla
    9.4k
    iz pera Marka Silova, glavna namjera je damage control za boga baluna i njegovu zafrkanciju po Grčkoj nakon ispadanja iz borbe za naslov, ali možda baca malo svjetla na odnos adidasa s nama: "Naime, George Misiztis i George Sifnios, vodeći ljudi branda adidas za područje jugoistočne Europe, veliki su navijači AEK-a i Jakobušića su uoči njegovog dolaska zamolili da na potpis ugovora dođe i Livaja."
  • NORTE
    16.5k
    možda baca malo svjetla na odnos adidasa s nama: "Naime, George Misiztis i George Sifnios, vodeći ljudi branda adidas za područje jugoistočne Europe, veliki su navijači AEK-a i Jakobušića su uoči njegovog dolaska zamolili da na potpis ugovora dođe i Livaja."Sajla
    Vodeći ljudi adidasa za JI Europu su aekovci, a Aek nije u adidasu već 17 godina...

Mi smo bili u adidasu 7 godina i njih je prije dolaska preferirao Zoki.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.