• Sajla
    9.4k
    ček, ispada da Silov piše bedastoće? pa ja sam apsolutno šokeran :lol:
  • Krizy
    58k
    Znači mi uspoređujemo svemirce koje oni nisu doveli sa sramotom koji mi nismo doveli? Ne razumijemmali M

Pff davno je Hajduk doveo svemirce na Poljud.
    IMG_2185.jpg
  • NORTE
    16.4k

Malo zvuči čudno, ali ne mora to biti neistinito. Ljudi se mijenjaju na pozicijama, kao što postoje i potpisani ugovori klubova s dobavljačima.
    Međutim, Hajduk ugovor s adidasom potpisuje u Grčkoj? Ok, možda čak i to ima smisla ako je tamo regionalno sjedište njemačke firme.

Sve u svemu njima za ovu sezonu navodno stiže generički dres, sličan onima koji nose repke na Euru.
    Ugovor su potpisali u Ateni sredinom ožujka, nakon poraza od Lokomotive.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Pise se da su oni kao premium klijent za JI-u europu i da ce dobiti opremu i dresove u rangu najboljih klubova/reprezentacija. Navodno, razlog za to je broj prodanih dresova i pazite sad, broj clanova :rofl:

Tesko da su to izvukli, ali ako jesu svaka im cast, samo dokaz koga smo mi imali u upravi.
  • Droljo
    16.9k
    samo dokaz koga smo mi imali u upravi.IstinaZaDinamo

Naša Božica je predsjednik svemira za njihove uprave :rofl:
  • badjibadara
    5.3k
    Također, posljednjih dana turski mediji pišu o interesu Bešiktaša za dovođenje reprezentativca BiH, dok su uvijek aktuelne i ponude iz Saudijske Arabije. Ipak, čini se da od toga neće biti ništa.

Džeko je nakon pregleda u istanbulskoj klinici objavio fotografiju uz plavo i žuto srce, boje Fenerbahčea, te tako najvjerovatnije iskazao svoju vjernost ovom istanbulskom velikanu.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ivan Lepinjica prodan u azerbajdžanski Sabah koji vodi Krunoslav Rendulić
  • criticus
    4k
    Evo i Vela komentira povezivanje Rodrigueza sa Hajdukom. Pa jel neko lude gljive jeo da povezuju čovika koji ima skoro 3 milje plaću s njima??? Pa ja bi bio oduševljen da oni daju plaću priko milju eura livom beku od 32 godine.
  • Dzoni
    1.4k
    Bez brige, na kraju prijelaznog roka na Poljudu doc ce 2 afrikanca koji nisu igrali nogomet godinu dana, 2 mid igraca iz hnla i 2 random bosanca iz bh lige. Ove pricice da dolaze ti svi igraci nek ostave za jutarnju cakulu na rivi
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Najbolji igrač Slaven Belupa Lepinjica otišao u azerbajdžanski Sabah za 400 tisuća eura.

Kada se priča o kandidatu za ispadanje meni tu nije Gorica prvi ni drugi izbor. Prva dva kandidata su mi Šibenik i Slaven Belupo. Šibenik ne može sa ovom ekipom ostati u ligi i ispast će ako se ozbiljno ne pojača a Slaven Belupo je iz godine u godinu slabiji. Još nisu dotakli točku ispadanja iz lige jer se uvijek nađe nekakav Dragovoljac, Rudeš, Šibenik koji su lošiji od njih ali dojma sam da su non stop deveti i da će ispasti čim ova deseta ekipa (novi prvoligaš) složi poluozbiljnu ekipu.
  • DrawTube
    7k
    Inače Šibenik objavio cijene karata za iduću sezonu -

ZAPAD- "male tekme" 8 eura pretprodaja, na dan tekme 10 eura

ZAPAD - "velika četvorka" 13 eura pretprodaja, na dan tekme 15 eura

ISTOK - "male tekme" 6 eura pretprodaja, na dan tekme 8 eura

ISTOK - "velika četvorka" 11 eura pretprodaja, na dan tekme 13 eura

Redovna godišnja ulaznica čak 130 eura
  • striko
    2.2k
    Torcida je već pola kupila.
  • deda
    37.6k
    Bome lijepe cijene.
  • Ludovic IX
    8.8k
    više izgleda nije ovo ni navodno oko kašnjenja plaća u Hajduku. Iskreno, ne kuzim da ne mogu dignu mali revolving kredit da servisiraju plaće.. jer ako ne mogu, onda su u većoj banani nego što i mi mislimo.

ako kalinić nema snimke svih tih igrača da negdje jedan drugom puše kurce, ja ne vidim kako oni misle dovest neko pojačanje
  • deda
    37.6k
    Sad će krenut godišnje, to je njima lijep prihod. Taman će s time zatvoriti trenutna kašnjenja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.