• striko
    2.9k
    Kako ćeš dovesti igrača pod ugovorom ako prijelazni rok još nije počeo? To što nemamo informacije ne znači da se nije nešto već dogovorilo.
  • Facke
    7.1k

Sutnja je tu zato kaj se nesme o svim imenima govoriti.
    Mi par koji imame neke informacije to postujeme. Tak da ne brinite nis.
  • emilperska
    12.8k
    Facke baci narodu malo mesa..
  • Gringo
    608
    Nekako sam sigurniji i mirniji dok se radi u tišini.
    Vjerujem da se dobro radi i ne dovodi nekoga samo da bi se dovelo.

Nakon što Euro završi 15.07. svi portali i kvazi insajderi će bacat informacije i dojave svakih 15 mins.

Kaj se tiče mojih nada..nadam se da je Čerin zakaparen, nadam se da Petko i Baturina ostaju i da imamo još dva tri jaka aduta u dolasku.
  • Facke
    7.1k

Bude se s vremenem. :up:
  • Joza
    645
    Jel mozemo mirno i bezbrizno spavat?
  • FrenchMontana
    1.5k
    Ja sam skroz opusten. Vjerujem Maricu sto posto. Nema razdora u klubu ko prosle godine, a prva tekma je krajem kolovoza. Bit ce ovo dobar prijelazni rok ne sumnjam.
  • Pop corn
    8.9k
    prva tekma je krajem kolovoza.FrenchMontana

prva tekma je početkom kolovoza :-)

Dinamo - Istra....
  • FrenchMontana
    1.5k
    sori mislio sam na ove izazovnije, uz duzno postovanje nasim HNL suparnicima :cool:
  • emilperska
    12.8k

Kad će godišnje? :nerd:
  • Droljo
    23.4k
    Kad će godišnjeemilperska

Čim pogodiš temu :snicker:
  • emilperska
    12.8k

Tu ga vidim online, pa pitam :cool:
  • ZgDLions
    1.6k
    Meni bi bilo super da po razumnoj lovi dofuraju Šotičeka.
    Imam filing da bi se baš uklopio i bio zalog za neku buduću popunu financija, a još za razliku od nekih nije pretrpio ozbiljnu povredu.
    Valjda bi bili bolje sreće nego sa zadnjim Lokosima.
    Pjaca mi je onak, da je rasturio ligu ove godine i nije, da ga povrede ne prate u karijeri, prate, da se neka lova na njemu bude uzela, teško.
    Nekako se bojim Drmić scenarija, uz neku najavu štednje možda ako bi pristao na neki oprezni ugovor sa dosta klauzula, pa ako ne ide da si ne vežemo tipa Špika kuglu oko noge.
  • Nogo
    9.4k
    Dečki, jeste razmišljali možda da je došla/doći će ponuda za Špikića i da on isto ide negdje.
    Traži se top desno krilo i Šotiček kao zalog za budućnost/zamjena.
    Mislim da je Špika "zadužio" klub i da ga moramo pustiti da ode negdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.