Baturina je do prije pol godine igrao u ocajnoj formi tako da mu je nagrada samim time sto je na prvenstvu. — flexXy
Livakovica je isto realno mogao sjest na klupu bez da mu se ista prigovori. — flexXy
Petkovica i Livaju ne voli iz istog razloga zasto ih i mi navijaci ne volimo vecinu sezone, samo sto eto kad je reprezentacija su nasi i odjednom bogovi nogometa. — flexXy
Sto se tice Livakovica, covjek je elitni shot stopper kaj je cinjenica ali isto tako ima nedostatke koji su svima vidljivi u smislu igre nogom i procjenjivanja leta lopte. Jebiga kad te npr Spanjolska stisne visoko na terenu i vratis loptu golmanu znas da ce zavrsit u njihovom autu, i to zna bit frustrirajuce. — flexXy
Njegove varijacije u pristupu utakmicama su od treceligaskog igraca do svjetske klase. On svojim pristupom dize tlak navijacima a di nece izborniku reprezentacije. — flexXy
Livakovic mi je vise golman za ekipe kaj igraju u niskom bloku i cekaju protivnika sa dobrim skakacima na stoperskoj poziciji. Zato je u Dinamu igrao vrhunski. — flexXy
Samo se nadam da HNS nece poslije prvenstva stavit opet nekog izbornika koji vise fura na to zajednistvo kao Dalic vec nekog takticki jaceg trenera koji ce bit spreman uigravat novu generaciju. Treba nam reset kao 2006. — flexXy
Netko kao Terzić je dušu dao za našu reprezentaciju. Ne znam koji su kapaciteti Corluke po pitanju treniranja, ali on bi u buducnosti mogao dobar izbornik biti ako ima iole smisla za to. — Paggini
Meni nije jasno zašto se Ivanušeca toliko ignorira ? — Fanboy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.