• BBB Baranja
    363
    Ja ne vidim kako oni mogu dobacit vise od 3. mjesta nakrcavanjem ekipe samo mladim igracima, onda bi Cabraja svake sezone se s nama tukao za naslov... Ali u svakom slucaju bolje da nam oni i Rijeka pusu za vratom kao zdrava konkurencija, nego raspali tovari koji ionako puknu u zadnjem krugu prvenstva sami od sebe
  • tomi-pds
    119
    Nabiti im odštetu na 5-7 mil€ pa ko voli nek izvoli.
    Ako oni mogu fantazirati o par milijuna za Miereza,može im dinamo postaviti visoku odštetu za najprespektivnijeg golmana lige
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Goricu nakon sportskog direkora napustili Tim Matavž i Lenny Ilečić
  • Kruno
    951
    Jos da se Banica i Maloce rijese.
  • Patak
    3.5k
    Zanima me gdje će Ilečić, Dinamovo dijete...
  • Mr Anderson
    11.9k
    Po meni, Gorica prvi kandidat za ispadanje. Ne znam koga oni mogu dovesti. Para nemaju, niti će ih imati.
  • NORTE
    16.2k
    "Talijani: Hajduk želi Ricarda Rodrigueza i braniča od četiri milijuna eura iz Valencije."

Oba igrača je trenirao Gattuso.
    Rodriguez je bez ugovora.
    Vidjet ćemo koga će sve uspjeti dovesti ovo ljeto.

S trenerom s takvim iskustvom po klubovima i možeš očekivati pojačanja iz njegovih bivših klubova, liga ili igrača protiv koji je igrao kao trener i sad su dostupni.
    Također Kalinić ima odličnu karijeru i kontakte, od tuda i Gattuso.

Hoće li dinamo moći parirati ovakvim mogućim dolascima?

Nije to samo Gattuso, tu je i Kalinić, imaju pokrivenu Italiju za potencijalna pojačanja, a i šire jer su obojica bila u Španjolskoj itd...
    Napisao sam prije par tjedana prije dolaska Gatussa da će Osijek biti jači od njih, sad je jasno da neće i da ćemo imati nikad jaču konkurenciju u ligi.
  • eol12
    688
    Likovi igraju radi love, ne radi Gattusa, Kalinic nema iskustva, traži igrače preko poznanstva i skupa rješenja; takvo srljanje može dovesti do bankrota, to su užasno skupa pojačanja s debelo previše godina i sl s tim se možeš opasno zaigrati.
  • emilperska
    10.9k
    Ovo je Hajdukov udio duga u financiranju i poslovanju kroz godine (maksimalna razina je 1, pokazuje koliki dio imovine je financiran kroz kredite i obveze, a koliki kroz sve vrste kapitala i rezervi i zadržanu dobit):
    0,29 (2019.)
    0,33
    0,29
    0,38
    0,68 (2023.)
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Svejedno, zašto oni mogu dovesti takve klase od igrača, a mi ne? Rodriguez i Comert bi nama bili pojačanja samo takva.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Misliš da naši znaju da Comert može doći bez odštete? Jesu li uopće čuli za tog igrača? Mi se držimo HNL-a i Slovenije.
  • striko
    2.2k

To je meni misterija oduvijek. Jedan Kalinić dovede Gatusa i razmatra kapitalce bez pribijene i vabi ih pretkolima KL-a dok se nama čine nedostižni.
  • Ivdzo11
    6.8k
    Jose Boto prekrižio igrača za kojeg je plaćena velika odšteta: Osijek više ne računa na Kristijana Lovrića!
  • mali M
    7.6k
    Svejedno, zašto oni mogu dovesti takve klase od igrača, a mi ne?Izet Hajrović

Koga su doveli?! Jel sam propustio nešto, neki potpis il pričamo o klasičnoj medijskoj piskaranju o svemirsko atomskom Hajduku? Znači mi uspoređujemo svemirce koje oni nisu doveli sa sramotom koji mi nismo doveli? Ne razumijem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.