Majice prvaci narucene 25.5, jos nisu stigle, dobijem mail 4.6 da ce paket biti predan Glsu, pa za tjedan dana posaljem upit dugog cekanja, te kazu da ce sutra dan paket biti u trazenom paketomatu, PONOVNO 18.6 prvo saljem mail te dobivam inf da zahtjevaju da se sutradan dostavi u paketomat te jutros dobivam mail da niti danas, vec 20.6. nije dostavljeno te kontaktiram ih bas danas, gls mi kaze da vraceno je posiljatelju? Ko je tu lud — recikaj86
Ja sam narucio majicu,pljosku,šiltericu ,carape i jos par sitnica 8.6 ,dobio potvrdu o narudzbi samo i paket je bio u danskoj 15.6 — Kujtim Shalla
Pozdrav, ak ugovor s adidasom traje još deset dana kada bi trebala krenuti rasprodaja ? Kaj im nije u interesu rasprodati sto vise asortimana, ne kuzim cemu toliko cekanje ako je jasno da ugovor istjece krajem lipnja — Jaki991
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.