• DrawTube
    7k
    Dakle u novoj sezoni novi travnjak u Koprivnici i Puli, travnjak na Kranjči ako ništa trpi manje tekmi jer umjesto Rudeša dolazi Šibenik s pristojnim travnjakom na Šubićevcu.

Najveći problemi ostaju sramota u Gorici i Kranjča
  • NitkoBitan
    30.1k
    Teren u Kranjci je ove sezone bio ocajan, ne razumijem zasto ga nece promijenit. Kaj misle da ce se poboljsat sam od sebe "odmorom" od utakmica?

Love u Loksi bome imaju, nista manje od Slaven Belupa ili Istre.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Mario Brkljača više ne obnaša funkciju sportskog direktora HNK Gorica te će svoju karijeru nastaviti u SEH grupaciji na poziciji sportskog direktora SEH Fußballa.
  • Jaro
    10.6k
    Šibenik s pristojnim travnjakom na ŠubićevcuDrawTube

jesu oni mijenjali onaj na kojem je Sutalo ispao na cijelu sezonu?
  • nemapredaje
    5.7k

Stvar je u tome da se oni prave blesavi. Kao nemaju veze s time. Grad je vlasnik i grad upravlja.
  • NB86
    17k
    Pa planiraju rusit i izgradnju nove kranjce u sijecnju 2025.-e, nebi imalo previse smisla sad ulupat 1-2 mil eura na novi travnjak
  • Mali dioničar
    17.9k
    Mario Brkljača više ne obnaša funkciju sportskog direktora HNK Gorica te će svoju karijeru nastaviti u SEH grupaciji na poziciji sportskog direktora SEH Fußballa.SjevernaStrana

Sportski direktor koji je od sadašnjeg kluba napravio glavnog kandidata za ispadanje odlazi u konkurentski klub.

Ajde Gorici ovaj prelazak nešto podiže vjerojatnost ostanka u ligi.
  • badjibadara
    6.8k
    Sportski direktor koji je od sadašnjeg kluba napravio glavnog kandidata za ispadanje odlazi u konkurentski klub.Mali dioničar

Zar ih nije proslu sezonu spasio ispadanja dovodjenjem Sopica i iskusnih igraca nakon sto su vec bili otpisani?
  • Mali dioničar
    17.9k
    Zar ih nije proslu sezonu spasio ispadanja dovodjenjem Sopica i iskusnih igraca nakon sto su vec bili otpisani?badjibadara

Spasio ih je Šibenik angažmanom Marija Cvitanovića.
  • Ivdzo11
    8.2k
    Mateo Marić od iduće će sezone nositi dres ciparskog prvoligaša Omonije iz Nicosije, objavio je klub na svojim kanalima. Ovaj dojučerašnji kapetan Lokomotive ima tek 26 godina, a čini se kao da ga već godinama gledamo na hrvatskoj prvoligaškoj sceni.
  • sanjinlego
    4.1k
    Gledate li pressicu i predstavljanje Gattusa? Kakav cirkus Bože moj .. Nikolica prikolica toliko nervozan, kao na iglama .. čak ušao i u manji sukob s novinarima ..

Iskreno, mislim da ovaj nije ni svjestan gdje je upao.
  • Blueshadow86
    3.9k
    Kako imaš želudac za to? :grimace:
  • sanjinlego
    4.1k

Kao mali volio sam ici u cirkus i gledati to sve. Evo i sada sam dobio želju. Samo što je sada besplatno, i gledam iz ugodne sofe, a tada sam cirkus plaćao 5eura i krivio ledja hehe
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Na pitanje na koga se prvo sjeti kada ga pitaju o hrvatskim igračima, Gattuso kao iz topa odgovara Boban i Prosinečki! Sve same legende hajduka...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet