• Droljo
    18.8k
    A šta ćemo sa upalom pubične kosti?
  • GOAT
    3.6k
    Jako mladi a previše igraju. Nije samo do Lokomotive jer se ista stvar desava i sa Barcom. Tereni su također kritični, a tko zna na cemu treniraju
  • Dudu9
    1.9k
    Pa čabraja pretjeruje sa trening, jednostavno tijelo i mišići nemaju odmora, pa imate izjave od dinama, kad su u ritmu 2 puta tjedno utakmice, da su im trening lagani i čekaju pripreme za jače trenige
  • Lynx17
    4.3k
    A šta ćemo sa upalom pubične kosti?Droljo

200.gif?cid=6c09b952jehxqm762ewbbnnwl8m3y7og6r3rftficiz346fm&ep=v1_gifs_search&rid=200.gif&ct=g
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Beckham Putra ne dolazi u obzir, izgubit ćemo na skok igri.
  • jedan u nizu
    14.1k
    kakvi Modrici, Gatussi, Dzeki i Rakitici, mi dovodimo Beckhama! :sweat:
  • Mlađi referent
    13.6k
    Beckham radi tu kao Wolt dostavljač pa ga snimio Marić, istina je
  • Patak
    3.5k
    Twitter svašta podnosi...
  • Mali dioničar
    17.8k
    Stojković ima broj 7 pa će Beckham morati uzeti 23 kao u Realu.

Kad ga Tibor oslobodi.
  • Omake
    10.5k
    haha cirkusa. Vjerojatno njihovi mediji rade te neke clickbait naslove jer je Hodak trener, pa kao preporučio svog igrača prvaku svoje države. Šokirao sam se podatkom da Indonezija ima 275 miliona stanovnika, da je nas toliko uzeli bi svako svjetsko i europsko prosječnim rezultatom 3 0.
  • Omake
    10.5k

Ovo mu je prva sezona s ozbiljnom minutažom

Možda je neki latebloomer, kasni pubertet
    Minutaža dosad
    20/21 - 109
    21/22 - 200
    22/23 - 638
    23/24 - 1881
  • SAS1987
    17.9k
    5.8k
    A šta ćemo sa upalom pubične kosti?
    Droljo

Mi iskusniji pamtimo zlatne dane ozljeda trbusnog zida :lol:
  • Patak
    3.5k
    "Zadnje lože" su ipak bile popularnije...
  • Orc123
    12.7k
    Bas gledam Svicarsku koja zabila, i to njihov napadac, igrac Ludogoreca kojeg su doveli iz Numberga. Iza sebe odlicnu sezonu imao u Ludogorecu. Taj Ludogorec radi jako jako dobar posao jer su postali ozbiljan europski klub koji zivi od prodaje igraca ali gotovo pa bez svojeg omladinskog pogona koji je slab nego sve nadoknađuju odlicnim transferima i skautingom.

Stvarno dovode igrace od Francuske, Njemacke, Brazila....i sa velikom vecinom pogode. Bas im je jak skauting! Mi sa nasom odlicnom skolom i da smo imali takav skauting uopce se bojim pomisliti koliko bi jos bili bolji i rezultatski i financijski. Nadam se da cemo sa novim ljudima popraviti skauting jer ocito se moze za relativno malo novaca dovesti odlicni igraci ....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.