• vjeko1701
    21.3k
    sve ro stoji ali ako je on jedan od najavljene šestorice za LP onda smo u gadnom problemu.Orc123

Odkud ti to? Je ko to iz kluba izjavio?
  • MarK
    1.3k
    Realno zadnjih par igrača koje dovodimo su teški anonimusi. Taki, Ogi, Max, Hoxha, Brodić... Jedini igrač s iskustvom ozbiljnog nogometa je RPG i to se odmah vidi. Instant pojačanje i bez oscilacija. Trebamo još takva 2-3.
  • dumitrumitu
    1.7k
    Ja se samo nadam da je ovo novinarska izmišljotina
  • Zagi
    13.5k
    Je ko to iz kluba izjavio?vjeko1701
    Dobro Vjeko pa valjda možemo raspravljati o spekulacijama prije službene objave.
    Za to i je ova tema, ne?
  • Žan
    738
    Sve stoji ali moramo se i slozit da u danasnje vrijeme je 800k eura, komicna cifra. Nadam se da ce bit od koristi ✌️
  • vjeko1701
    21.3k
    Možda dolazi, možda ne. Možda je dobar, možda nije. Možda je jedan od navedenih 6, možda nije.

Mislim može se raspravljati ali netko nešto spomene i onda počinje lavina panike. Do sutra će on biti jedino pojačanje koje se debelo preplaćuje i pokazuje da je blagajna suha. Padamo u propast, Hajduk će nas sa Gattusom, Džekom, Messijem i Rakitićem smlaviti a mi ćemo prodati sve i igrati s juniorima + Australac.

• Dinaminjo
    1.8k
    vrijedi napomenuri ako je cifra u australskim dolarima, to je blize 500k eura
  • GOAT
    4.2k
    A ne najbolje da dovodimo igrace koje samo ti preporucis. To je tako lagano jer se igrače i klubove apsolutno ništa ne pita. Sjedaj u avion i drugi dan si u novoj zemlji sa obitelji jer je forumaš tako rekao.

To dal se igraci uklapaju u sustav, kakva im je osobnost imaju li potencijal je manje bitno.
  • emilperska
    12.8k
    To je jeftina kupovina. Ne gubimo puno tu, a mozemo dobit dosta..
    Kosta 3-4 puta manje nego Deni Jurić..
  • Crni86
    18.1k
    Mislim da dolazak Milanovica znaci da ne otkupljujemo Kaneka.
  • Nogo
    9.4k
    Stavio sam tamo link, a kažu da je odbio nas, Cska i Zenit i da ide u Shaktar (za 2m eura).

https://www.transfermarkt.com/alaa-ghram/profil/spieler/657796

Uglavnom, zanimljivi noname igrači se povezuju s nama, a pitanje koliko je istine u svemu.
  • Zagi
    13.5k
    Čekam gradaciju Tuniške i Australske lige.
  • CastAway1986
    4.7k
    Ja nikoga ne preporucujem ,pratim dosta igrača i liga po svijetu i na tome temeljim svoje mišljenje...Isto tako smatram da u osrednjim klubovima Europe se mogu naći povoljno dobri krilni napadači ali tebi je očito dovoljno pogledati video klip australskog anonimusa da zaključis da je pojačanje za Dinamo..S ovim završavam raspravu s tobom
  • CastAway1986
    4.7k
    ovaj se i lani spominjao u kontekstu Dinama..
  • Patak
    3.5k
    Onaj Titraoui je još uvijek u onoj alžirskoj akademiji...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.