Nisam rekao da nije povezan nego da teza kako gradski kreditni rejting samo prati državni, neovisno o tome kaj gradska vlast radi, nije istinita. — Bosskovitz
A da je grad više u plusu jer ništa kapitalno nije uloženo je čisto i jasno ko dan — mali M
Puno mi naslijeđa vučemo iz tog vremena, uglavnom loših, ali dodijeljivanje javnog novca na projektnoj bazi temeljem transparentnih javnih natječaja nije jedno od njih. — Bosskovitz
ja ti govorim da je na primjeru Zagreba ovo podizanje isključivo uzrok državnog rejtinga — Sljeme
Ekipa iz stranke koja je na vlasti i ljudi njima bliski prijave projekt koji znaš da prolazi jer ga ocjenjuju tvoji ljudi u povjerenstvu. Čisti nepotizam. — Sljeme
Možeš ti govoriti kaj hoćeš, ali agencije koje rangiraju kažu drugačije — Bosskovitz
Ako imaš primjere za ovo, navedi ih. Ja nisam čuo za ni jedan takav natječaj, ali moguće je da sam propustio jer ne pratim to. Inače je isto kao "štakori po gradu" i "ne radi se ništa", parola koja se ponavlja, ali bez suštine. — Bosskovitz
Sve super, ali kaj građani imaju od toga? — Sljeme
Daj nemoj me zafrkavat pa u povjerenstvima sjede možemovci koji možemovcima daju novce. — Sljeme
Postoji izvlačenje novca iz grada s kriminalnom namjerom, nešto što je za vrijeme Bandića bio standard, a postoji i financiranje udruga temeljem njihovih projekata i ciljeva koje definira javna vlast. Možemo mi sad raspravljati treba li javna vlast uopće financirati udruge, ali dok god ih financira - logično je da ih financira u skladu sa svojim ideološkim okvirom. — Bosskovitz
Imaju to da mogu nastaviti imati projekte — Bosskovitz
Ajmo biti realni. — Bosskovitz
A i sad lagano postaje standard, samo se lagano žmiri na jedno oko, pa je sad to ''logično i normalno'' i ne skače se, kao prije jer se ima koristi od toga.. To je jedina razlika... — Nolifer
Meni je općenito financiranje udruga iz javnog proračuna dosta problematično. Ako nešto rade, onda bi to nekome trebalo biti dovoljno bitno da im je spreman donirati ili ih pomoći na neki drugi način. Ako ne rade ili ako to ljudima nije bitno, onda ih ne treba ni država održavati na životu.
Ali premoćno je mišljenje u Hrvatskoj i Europi da se udruge treba financirati javnim novcem, a kad se to radi - onda se taj novac raspoređuje u skladu s demokratski izraženom voljom građana. Bilo bi posve nakaradno da Možemo po dolasku na vlast financira udruge koje se zalažu za vrijednosti suprotne od onih koje su oni proklamirali u kampanji u kojoj su dobili podršku građana za upravljanjem gradom — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.