• Droljo
    18.7k
    Mi se takvih kao muhar ili tolić rešavamo kak god znamo a ne da bih ih gledali u kontekstu vraćanja na maksimir...
  • Dinaminjo
    1.5k
    Nije bas za transfere, ali mediji prenose da su i Krivaku pukli prednji krizni.. :fear:
  • rioda
    9.2k
    Sudeći po ovom članku Germanijaka, izgleda da je menadžer od AGČ-a svjesno izletio s izjavom u SN s ciljem da dobije veći ugovor za igrača
  • CastAway1986
    3.5k
    Naši ako ga toliko žele trebali su dati 3M hoćete necete i pozdrav..
    Ovako nakon Eura će sigurno biti puno više zainteresiranih...
  • Chempers
    725

Ponavlja li se to prošlogodišnji ljetni prijelazni rok gdje "naganjamo" neke igrače po 2 mjeseca pa nam na kraju dođe Sosa? :lol:

Al realno, nije jednostavno sad prije Eura sklapati poslove s igračima koji tamo igraju. Više ćemo znati za koji tjedan.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Onako kako sam i rekao ,preko nas sebi traze bolje . Ovaj neki slovenski Bara , svaka cast Pao kako se postavio. Nas se pita,ako u svemu tome ionako ima bar Malo istine. Iz naseg kluba niti jedan kommentar na tu temu. Svaka cast ,Ali sam ubjedzen da se radi. Kad nesto bude konkretno klub ce objaviti. Do tada narode cuvajmo nase zivce. Trebat ce nam. Dug je prelazni rok ,nije ovo ni pocelo. Ima da pršti na sve strane :lol:
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Lucien Agoume bi nam bio top pojacanje ako u Interu i dalje ne racunaju na njega. Zadnjih par mjeseci ustalio se u prvoj XI Seville (doduse Sevilla je dosta slaba ove sezone, ali LaLiga je LaLiga). Na ljeto ili zimu smo ga htjeli, nije proslo, zasto ne probati opet, kada imamo sigurno barem EL?
  • Patrik11
    164
    sevilja ima mogucnost otkupa ako se ustalio u prvih 11 onda ce ga otkupiti
  • Patrik11
    164
    svakako djeluje dosta nerealno da dode kod nas kapetan u mlađim kategorijama francuske igrao u francuskoj ligi la ligi seriji a
  • E46
    1.6k
    Trebalo bi pocet radit na tome da nam ovakva imena postanu realna za dovest, ipak smo mi klub koji potencijalno igra LP i svake godine je u borbi za istu, nismo doveli neko bombasticno ime ne pamtim.
  • Dzoni
    1.7k
    Mozda nismo doveli bombasticno ime kao Hajduk u zadnjih 25 godina, al smo zato stvorili hrpu bombasticnih imena, zato je Dinamo i najveci klub i uvijek igra ili je blizu Lige prvaka. Jos samo popraviti scouting sluzbu i moze se postici jos puno vise
  • E46
    1.6k
    Slazem se ja s tobom za uspjehe, ali to su bila vremena kad si iz Lokomotive doveo 3 igraca za kikriki za koje si znao da ce bit top igraci, sad za te novce koje das Lokomotivi za mladu nadu s potencijalnim problemima koljena i jos malo dodas novca kupis pravog igraca za pohod na ligu prvaka. Recimo za mene je pravo pojacanje razine Dinama Pierrot ili taj Adama Traore iz Ferencvarosa. Mislim da je zadnje boom ime bilo Junior Fernandes, Angelo Henriquez i Eduardo golman(obojica bili solidni)
  • Mr Anderson
    12.9k
    Za Henriqueza i Fernandesa je nalo tko čio prije nego su došli u Dinamo. Kakva bombastična imena? Trebaju nam igrači koji će se što prije uklopiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.