• Patak
    3.5k
    Da bude "pola" Gvardiola, bit će dobro. Vrijediti će 50M eura :-). Inaće Gvardiol nije prošao na probi u NK Zagreb. Dobro da je otišao do NK Trešnjevka koji je u blizini. A što da je rođen u nekom selu gdje je drugi klub par kilometara daleko a roditeljima predaleko da ga voze.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Samo se češljaju imena napadača iz 'regije', unutar par dana će vjerojatno otkriti i Miovskog.
  • Crni86
    18.1k
    Ovaj Žan Celer izgleda kao neka kombinacija Petka i Gavre. Jako zanimljiv igrac po snimkama sa youtuba. Rekao bi cak najkvalitetniji napadac s kojim smo se ovaj ljetni rok povezivali. Jos zadnja godina ugovora, moglo bi ga se sigurno dobiti ispod trzisne cijene.
  • GOAT
    4.2k
    Twitter kaze da su West Ham i Brighton zainteresirani za Jakirovica ali juniora, koliko provjereno ne znam
  • OsamŠest
    6.4k
    Celar mi ne izgleda kao igrač za Dinamo.
  • Laugreano
    4.8k
    Miovski je meni top. Ali mislim da je to neralno
  • Žan
    738
    I meni je Miovski pick broj 1 ako je dostupan nekim cudom.
  • Zagi
    13.5k
    Zašto ne?
  • Omake
    14k
    Nov sam pa sori ako je netko ovo spominjao, ali što mislite da umjesto tih 6 miliona (transfer plus ugovor) za Gnezda Čerina dovedemo npr Ibrahimu Sissoka is Strasbourga besplatno. Dovodilo ga se s raznim velikim klubovima u mladosti, (Newcastle Milan Inter). Istekao mu je ugovor. Atletična šestica od oko 190 je profil igrača kakvog nemamo. Sličan igrač je naš bivši junior Karlo Muhar. Igra odlično za Cluj, 11 golova i 3 asistencije u svim natjecanjima lani. Nedostaje nam igrač koji je konstantna prijetnja šutom iz vana i kod prekida, on radi oboje dosta dobro u Rumunskoj. Istječe mu ugovor za godinu dana.
  • Yovitssa
    941
    Nedostaje nam igrač koji je konstantna prijetnja šutom iz vana i kod prekida, on radi oboje dosta dobro u Rumunskoj. Istječe mu ugovor za godinu dana.Omake

Slažem se! I netko tko napada dubinu, pada mi na pamet recimo Ivanović iz Rijeke!
  • Maximo
    822

Ne znam kako njega nismo još uzeli...očito je da ne igra samo zato jer još ima samo 4 godine ugovor pa mu ne daju igrat jer ne želi potpisat novi...
  • marcio amoroso
    47.5k
    Samo pogledajte procenat dodavanja Muhara u europskim utakmicama i usporedite to bar sa našim veznjacima i biti će vam i više nego jasno da nije ni blizu igrač za nas.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Meni je Muhar ostao u sjećanju ko igrač ranga Đuraseka koji je isto tad bio kod nas. Samo fizički jači i moćniji u duelu.
  • Droljo
    23.4k
    Mi se takvih kao muhar ili tolić rešavamo kak god znamo a ne da bih ih gledali u kontekstu vraćanja na maksimir...
  • Dinaminjo
    1.8k
    Nije bas za transfere, ali mediji prenose da su i Krivaku pukli prednji krizni.. :fear:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.