• Mr Anderson
    12.9k
    Ne sviđa mi se to da sad samo gledamo igrače Panathinaikosa zato jer si je Zajec dobar s njima.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Nije da gledamo samo te igrače nego novinari nemaju drugih informacija
  • Paggini
    59.5k
    Ne sviđa mi se to da sad samo gledamo igrače Panathinaikosa zato jer si je Zajec dobar s njima.Mr Anderson

Pa poprilično sam siguran da ne gledamo samo njih haha, ali mi se sviđa da gledamo i njihove, to je već rang gdje možemo ciljati pojačanja i ozbiljne igrače.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Nije da gledamo samo te igrače nego novinari nemaju drugih informacijadumitrumitu

Kak imaju samo informacije o igračima Panathinaikosa? Informacije selektivno cure iz kluba?
  • Keyser Soze
    14.8k
    Meni se sviđa što je svaki igrač za kojeg je izašla neka vijest o našem interesu reprezentativac i igra u ligama nešto jačima od naše.
  • dumitrumitu
    1.5k
    pa Zajec i Marić su gledali Čerina i njegov menadžer je potvrdio interes dinama. Ove informacije za napadača su izmišljene jer novinari moraju popuniti dnevnu kvotu članaka o dinamu.
  • Mihaljević
    13.3k
    Kolko vidim po zadnjoj objavi Panathinaikosa, ni Čerin ni Šporar nisu nešto omiljeni, Čerina još i brani dosta navijača, ali Šporara mrze gore nego mi Špikića.
  • Maximo
    798

Baš sam gledo neke highlightse di je šporar zabio Villarrealu neloš gol...iako ne može to bit mjerodavno, špikić ni blizu nikad tako nešto nije napravio D
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Šporara sam gledao 2,3 utakmice, na temelju te dvije utakmice nebi ga mjenjao ni za Denija Jurica.
  • Lynx17
    4.3k
    Ne sviđa mi se to da sad samo gledamo igrače Panathinaikosa zato jer si je Zajec dobar s njima.Mr Anderson

Ja sam sav za Zajeca (kao i svi). samo da on ne bude taj koji ce izabrati igrace. Neka to bude Maric a neka Zajec daje Blagoslov.

Evo JUCER (na ESPN), Shaka Hislop jos jednom o Zajecu dok je bio u Portsmouth:

(pocinje oko 7:55)

Prica o njegov "questionable recruiting" sto si tice transfere.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Neka to bude Maric a neka Zajec daje Blagoslov.Lynx17

Pa tako bi i trebalo biti. Zeko može pomoći svojim vezama i poznanstvima.
  • blue heart 72
    2.4k
    Ma koji Šporar, kaj vam je ljudi. Nema šanse da dovedemo takvog igrača kao navodno pojačanje. Gledao sam ga u Baselu, i on nam definitivno ne bi bio pojačanje. Kao što je već Laugreano naveo, ako se i pikira na nekog Slovenca Celar bi definitivno bio ispred svih
  • nemapredaje
    5.6k

Ima više rupa kroz koje mogu curiti informacije. Nije Dinamo jedina zainteresirana stranka
  • Mali dioničar
    17.8k
    Očigledno da s Panathanaikosom neće biti problema u smislu tužbi, ali bi se ovakve glupe izjave agenata trebalo srezati u korijenu.

Kako njegov agent može izjaviti da je Grezda Čerin sve svoje uvjete s Dinamom dogovorio kad čovjek još dvije godine ima ugovor s trenutnim klubom. Kakav je to klaun od agenta?

Klub ne smije službeno razgovarati s igračem koji ima ugovor s drugim klubom.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Klub ne smije službeno razgovarati s igračem koji ima ugovor s drugim klubom.Mali dioničar

Smije uz dozvolu kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.