• CastAway1986
    1.7k
    Gurlica je izgubio mjesto prvotimca i u Sloveniji... slažem se da nema mjesta emocijama u biznisu , da li bi otvorenih ruku prihvatio Brekala da se vrati?
  • Zagi
    8.3k
    Ne Brekalu. Ono se ne oprasta.
  • rioda
    5.1k
    Gurlica je izgubio mjesto prvotimca i u Sloveniji...CastAway1986

Ne ulazim u razloge toga jer nisam pratio, ali ništa neobično da se šikanira posuđenog igrača
  • marcio amoroso
    37.2k

Brekalo ili bilo tko tko obuče tovarski dres je za mene osobno mrtav. I kao osoba i kao igrač.
  • Dinaminjo
    1k
    Ja sam zakljucio sljedece..

S obzirom da nudimo par m za lijevog beka i jos par za vezmog, to bi znacilo da Maric "u bunkeru" ima stopercinu kojeg ne moramo platiti.
  • Georg Koch
    4.8k
    joj pa nemojmo na svakoj temi spominjati njih dolje... :halo:
  • Paggini
    24.1k
    hahahah cekao si s ovim par tjedana hahaha
  • Georg Koch
    4.8k
    tocno 7 dana prijatelju :sweat:
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Velimir Zajec upravo izjavio da će Nevistić ovih dana potpisati novi ugovor i da sigurno kupujemo Čavlinu.
  • Mihaljević
    10.2k
    Jel Steve Mounie dolazi samo u slučaju odlaska Petka ili?
  • NORTE
    12.1k
    da li bi otvorenih ruku prihvatio Brekala da se vrati?CastAway1986
    Svatko ko bi prihvatio judu nema pojma šta je dinamovština.
    On je iz Njemačke izjavio da bi volio da Hajduk bude prvak.
    Kasnije zabio nož u leđa uz pomoć Bare.
    Za mene je u rangu mamića, možda i gori.
  • Jurki
    12.3k
    Da je Brekalo xy igrac.. koji se "proslavil" u prosloj polusezoni u hnlu, koji je dosel revitalizirati karijeu u hnlu.. za pare koje bi on trazil nevezano za njegovu izdaju.
    Znaci da gledam samo igracke kvalitete.. ne hvala.
    Puno premalo toga je pokazal.
    Previse kosta.
    Nek Jakir forsira rađe Rukavinu nego takvog igraca.
  • Blueshadow86
    1.8k
    Gore spomenuti bi se općenito trebao osjećati nepoželjan kročiti u Zagreb, a kamoli opet zaigrati u Dinamu.
  • DiddyGuela
    2.1k
    Mislite li da bi za Cavlinu bilo bolje ici na posudbu u Os ili Ri?

Znam, Ri se nigdje ne spominje ali meni se sasvim logicnim cini njegova posudba u Ri nakon Labrovicevog odlaska.

Osim toga dao bi prednost Rijeci zato sto ima vece izglede igrati skupine el/kl nego Osijek. Bilo bi sjano kada bi tako mladi golman skupljao iskustvo kroz EU utakmice.
  • austrijanac
    4.2k
    ali meni se sasvim logicnim cini njegova posudba u Ri nakon Labrovicevog odlaskaDiddyGuela

Zlomislić je odličan golman koji čeka priliku.
    No, postoje neka šuškanja da Rijeka je već našla golmana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions