• San Lorenzo
    19.9k
    Čerin, Šporar...sviđa mi se tip igrača s kojima se povezujemo.
  • Laugreano
    4.5k
    Dok Cerina jako hvale, navijaci PAO jedva cekaju da Sporar ode iz kluba.
  • Orc123
    12.6k
    Moram rec da ce se sad izmisljati na najjace....na kraju pojma necemo imat tko ce doci. Stvarno cisto sumnjam da je Sporar u igri, a iskreno ni meni on nije neki napadac. Kolko god volim ove transfere, toliko mi idu na zivce te spekulacije i to cekanje. Ne vejeujem da bi Dinamo kombinirano potrosio 5-6 milj za dva Slovenca.
  • Paggini
    59.4k
    Volio bih finalizirati AGČ prije europskog, pa onda kombinirati dalje nakon Europskog na kojem će hoxha apsolutno eksplodirat i prodat ćemo ga za 15 milijuna eura koje ćemo dalje uložiti hehe.
  • Nogo
    8.4k
    Agč bi mogao biti dobro i zanimljivo pojačanje, a Šporar mi ne ulijeva neko povjerenje, pogotovo kao "zamjena" za Petka.
    Nadam se nekoj drugoj napadačkoj opciji.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Ajmo uzeti još i Verbiča pa da se riješe Slovenaca. Možda dobijemo kakav popust, 2+1 gratis.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Dok Cerina jako hvaleLaugreano

To je istina, pričao sam s ljudima, navijačima Panathinaikosa. Hvale ga jako i nebi nikako voljeli da ode
  • Maximo
    798
    Šporar bi mi bio opcija eventualno ko free agent..pa da bude drugi napadač...
  • Nolifer
    11.9k
    Kaj nije prestar ovaj napadač Slovenac?
  • Žan
    661
    Zasto se vise Vipotnik ne spominje? Bordeaux opet ostao na sredini Ligue 2, dok je Vipotnik na kraju imao solidnu sezonu sa 10 golova i 3 asistencije, uz to mu je cijena pala na 1.9m po TM.
  • Zagi
    10.7k
    Da sam agent tog Sporara iskoristio bih priliku i gurnuo interes dinama u medijski ciklus.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Sporar je igrac tipa Drmica s manje sjebanim koljenima.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Šporar je svakako kvalitetan napadač, vjerojatno ne bi bila velika odšteta u pitanju s obzirom na godine i činjenicu da je tamo rezerva s visokom plaćom. Kod nas bi bio odlična nadopuna Petkoviću, obojica u najboljim godinama, Šporar drugačiji tip, igrač koji traži dubinu, slično kao Drmić. Bili smo oduševljeni dolaskom Drmića koji je tada došao besplatno uz veliku plaću, a Šporar bi sigurno bio plaćen manje, ali uz odštetu bi ispala slična financijska priča kao u slučaju Drmića. Došao bi u sličnim godinama kao Drmić, Šporar je mlađi godinu i pol te ima zadrava koljena. U svakom slučaju, odlična nadopuna Petkoviću, a u slučaju ne daj Bože odlaska Petkovića može ga valjda djelomično zamijeniti i biti prijelazno rješenje.
  • Laugreano
    4.5k
    Ako vec uzimamo Slovenca napadaca nek to bude Zan Celar
    https://www.transfermarkt.com/zan-celar/profil/spieler/340427
  • GOAT
    3.6k
    Sto se tice Cerina ako smo navodno blizu dovođenja.. Jel ga pratio tko? Kakav je tip igraca? Gledam ovo na YT ali tamo svi izledaju kao Neymar pa mi nije jasno sto da ocekujem ili ne od njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.