• Kujtim Shalla
    5.6k
    Ma opusteno ljudi ,niko iz kluba nije izasao ni sa imenima pojacanja , a niti da se nema novaca. Samo to da ce se od sad poslovati pametno,nece se lupatu cifre niti na transferen niti na place. Samo pojacanja i upgrade u odnosu na trupu koji imamo. Ako je istina grezda onda je on pojacanje i reprezentativac zemlje koja je na euru. Pjaca ce u dinamu biti igracina kakvog znamo. Rekao sam da bude ovo najbolji prelazni rok nakon dugo godina i da cemo se dosta radovati. Konacno se zna ko prije i ko placa ,i ljudi znaju radit svoj posao. Imamo struku,a i ekipu koja ce znati nabaciti lovu. Ugodan vikend i laganini
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    wtf Kao da sam vopy past:heart: :lol: svaka stoji buraz
  • CastAway1986
    3.5k
    slažem se, sigurno će se potrošiti i dovesti dobre igrače.. Bitno da se ne preplaćuje igrače iz HNL-a te da nas nitko ne ucjenjiva..Sjećam se izjave Čačića prije nego se vratio u klub kad je rekao da se potrošilo 10M na igrače iz HNL-a a da nijedan ne igra , a tada se dovelo svasta od Jurica , Štefulja i sličnih..Nadam se da se nećemo vraćati nikad u takav period..
  • Crni86
    12.7k
    haha ovo se bome dobro poklopilo da
  • jp23
    3.2k
    Ispravi me ako griješim, no nije li on odbio povratak u Dinamo unatrag 4 sezone već jednom? I sad kad ima neku nazovi-formu u Rijeci, da mu rasprostremo crveni tepih da ga vratimo nazad?
  • marcio amoroso
    43.5k

Voditi sportsku politiku kluba se nije igrati uvrijeđenih tetki. U biznisu, a tako i u nogometu nema emocija. Ako Pjaca može pomoći Dinamu i ako ga Dinamo može platiti onda je što se mene tiče dobrodošao.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ja recimo poštujem da sad kad je vratio neku formu ne gleda opet pobjeć negdje dalje nego bi volio doći u Dinamo.
  • Maki17
    257
    Galešić je Bernauer za sirotinju. Zabio je par golova iz slobodnjaka i onaj jedan prodor ali u defanzivnom smislu nije ništa posebno, čak nije ni bio standardan. Uglavnom nije bolji od naših stopera.
  • jp23
    3.2k
    Slažem se sa prvim dijelom, no nekako nemam dojam da nam Pjaca može biti od koristi trenutno. Nepopularno mišljenje ali eto
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ma galesic nije ni na mapi kod marica ,kladim se . Pa do sad sve za deset ,nisu ludi
  • Zagi
    10.7k
    Upozorio bih da je Jakir od naoko neuglednih prinova stvorio moćni team.
    Osobno sam vrlo miran ovaj prijelazni rok.

Ne vjerujem baš da ciljamo Galesica ali ako i je istina, ajmo vidjeti.
    Čerin nek samo zabije kao Cerin i dobro je.

Zanima me novi napadač. To moramo uvesti.
    Gurlica bi mogao biti iznenađenje neupućenima.
  • CastAway1986
    3.5k
    Gurlica je izgubio mjesto prvotimca i u Sloveniji... slažem se da nema mjesta emocijama u biznisu , da li bi otvorenih ruku prihvatio Brekala da se vrati?
  • Zagi
    10.7k
    Ne Brekalu. Ono se ne oprasta.
  • rioda
    9.2k
    Gurlica je izgubio mjesto prvotimca i u Sloveniji...CastAway1986

Ne ulazim u razloge toga jer nisam pratio, ali ništa neobično da se šikanira posuđenog igrača
  • marcio amoroso
    43.5k

Brekalo ili bilo tko tko obuče tovarski dres je za mene osobno mrtav. I kao osoba i kao igrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.