• Orc123
    12.6k
    Nemaju veze prioriteti kad se i ovak misle ti igraci dovesti. Jek sad prvo dodje stoper i krilo ili vezni tak nebitno.....cilj je dovesti 6 igraca i onda gledas s kim se prvo dogovoris, a ne po pozicijama. Opce nevazno tko ce prvo doci kad se dovode igraci u svim linijama.....
  • emilperska
    11.1k

Nisam ja rekao da SD radi nes krivo..
    Po meni je taj transfer trenutno samo nagadanje novinara, kao sto je bilo i ono za Dahla..
    Moguce da je vezan uz eventualni odlazak Baturine, to isto ne znamo..
    Ja samo laicki velim da imamo 2 3 pozicije sta nam gore + pitanje Petkova ostanka i da AGČ pozicija nije prioritet po trenutnom stanju..
    Ali slazem se da ja nebitno kojim ce redoslijedom stizat tih 6 pojacanja, bitno je da stizu. Sam velim, ako nitko od ekipe Baturina, Bulat, Sucic, Ademi, Rog, Vrbancic ne ode. Ja ne znam gdje cemo mi s AGČom, a nije jeftin..
  • nemapredaje
    5.6k
    Pa upravo to i govorim.

2-3 su prioriteta, a dovest će se ukupno 6 igrača. Dakle imaš 3-4 mjesta za “neprioritete” i Grezda je u njima.
  • Laugreano
    4.5k
    agc je jedino ime koje se proculo. Ne znaci da je on prioritet.
  • Sajla
    11k
    AGČ je (možda) igrač na manje bitnoj poziciji ali i jedini čije je ime zasad iscurilo, a da možda ima istine u tome (Zeko i Marić na tribinama u Ljubljani). I to je možda najbolje od svega - javnosti je "bačena kost", ima se o čemu pisati, a novinarima relativno lako štancati članke jer se radi o bivšem HNL igraču i Slovencu, dakle ne trebaju puno istraživati. Idealna situacija da se drugi transferi (za bitnije pozicije) mogu odraditi u relativnom miru. Rekli bi neki, sjajna diversion tactic, pametno odigrano.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ja to gledam ovako što se tiče situacije na krilima.

Ako je Pjaca dogovoren, a očigledno je onda lijevo imamo njega i Hoxhu. Vidovića se očito neće otkupiti i ide se na jeftiniju opciju u vidu Pjace.

Desno onda vjerojatno imamo Stojkovića kojega se negdje mora ugurati i jednog od dvojca Špikić/Kaneko.

Jedino ako se ne otkupi Kaneko, a za Špikića dođe ok ponuda došlo bi desno krilo.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Mladji Vidovic bez ozbiljne ozljede u karijeri i sa jako dobrim brojkama u HNLu za prvu sezonu je preskup, ali visoko rizicni Pjaca kojem fali konkretan ucinak u jacim utakmicama i koji kosta pola Vidovica je jeftinija opcija? Placa ce vjerojatno bit jaca od Vidovica. Ja jednostavno ne vidim racunicu ni logiku u tom svemu. I onda taj nesretni Hoxha za kojeg vise ne znam sta bi mislio. Ja mislim da on ne moze dost bolje, a koja je to onda razina?
  • austrijanac
    7.5k
    razinaEfes Pilsen

Negdje između Osijeka i Belupa, a toga su svjesni i ovi u klubu.
    I dalje mislim da postoje realne šanse da lijevo krilo budu Pjaca/Vidović s još jednom posudbom.
  • Laugreano
    4.5k
    I meni je upalio u oko da mu fali konkretnosti u jacim utakmicama, ali Realno trenutno je Pjaca klasa za Vidovica. Pjaca je igrac koji druge oko sebe cini boljima. Doprinos i odgovornost Pjace u obrani neusporediva je sa nasim krilima.
  • dinon7
    1.9k
    Liga prvaka s Kanekom/Spikicem desno te Hoxhom i Pjacom lijevo je u najmanju ruku vrijedno 36og mjesta u navedenom natjecanju. Smrznem se na samo pomisao da tako krenemo u natjecanje. Nemojmo se ni šaliti s tim.
    Stoper i krilo su apsolutni prioriteti ovog prijelaznog roka.
  • Orc123
    12.6k
    Ako su rekli 6 igraca onda nece dovest 4 u obranu bemu misa....sigurno gledaju oba krila . U vezu sigurno nece dovoditi 2 igraca tak da je realno da gledaju 2 krila, tj. Oba ,ali nista van ne izlazi.
  • Laugreano
    4.5k
    2 krila, napadac, lijevi bek, vezni, Stoper ili 2
  • Droljo
    18.7k
    2 krila, napadac, lijevi bek, vezni, Stoper ili 2Laugreano

Kaj s njima?
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Gleda se lijevo krilo (koje će vjerojatno biti Pjaca) što znači da od Vidovića ništa. Desno ne vjerujem da će Kaneka otkupit jer se vjerojatno gleda pojačanje, a Špika je već pod ugovorom. Vezni se gleda nešto na foru Mišića ili box to box veznjak. Stoper svi znamo koliko je potreban, a na lijevom beku nam treba opcija jer očito se na Perkovića toliko ne računa, a uz Ogiwaru koji je na posudbi moraš imat još neku opciju. I tu je naravno napadač jer je realno da Petko ode pošto je ona cifra stvarno smiješna. A i ako ne ode, izgledno je da će se tražit netko tko će ga zamijeniti kasnije ako ne produlji ugovor ovo ljeto.
  • Peškaman
    7.4k
    Mislim da će se za AGČ znati do početka Euro prvenstva,jer poslije cijena jedino može ići gore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.