Čuj Boss, čim se spomene knjiga standarda i monokromatski grb ova tema gubi smisao, jesam dobro pohvatao? — Patak
Meni je jedino žao što i domaći plavi dres nije bio istog dizajna (uz grb u boji naravno) jer ovaj postojeći mi nije bio ružan, ali iskreno nije bio ni nešto poseban. — xavier
Bosskovitz jel može jedno glupo pitanje, ali obožavam čitati tvoje ruminacije o dizajnu pa bi me zanimalo što misliš s dizajnerske strane o Dinamovom grbu? Tu ne mislim na iteracije kroz godine, nego baš o samom grbu. Jer nama, dizajnerskom plebu, on je naravno najljepši na svijetu, ali s neke dizajnerske strane, jel to zapravo dobar grb? — Paggini
To malo klubova ima - recimo Arsenal ima top, Fiorentina ima fleur-de-lis, United ima vraga, Panathinaikos ima djetelinu. — Bosskovitz
Funkcionalan je u monokromatskoj varijanti, iako nažalost nedovoljno koristimo bolju varijantu definiranu knjigom standarda, a previše onu lošiju u kojoj su samo popunjene linije, no i to je nešto na čemu se treba raditi. To je bitno ne samo zbog dresova koliko zbog raznih drugih vizualnih aplikacija. — Bosskovitz
Roma ima Lupetta. :) — Mali Zeus
O čemu se ovdje radi? — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.