• Dinaminjo
    1.5k

Nadam se da necemo morati cekati pocetak priprema za neko konkretno ime
  • Juznjak
    4.3k
    99% vas ovdje nema pojma koga mislimo dovestideda

Džaba kad su Miro i Sanjin u tih 1%. Sve ćemo saznat!! :razz:
  • deda
    38.7k
    Ne znaju ni Miro ni Sanjin sve, ali dobri su, to moram priznati. :blush:
  • Facke
    6.3k

Puna podrska , samo vi delajte svoj posel. A mi bumo tracali na koga idemo :strong:
  • NitkoBitan
    29.2k
    Osluhnite glas naroda, ne zelimo Pjacu :snicker:

Inace mislim da je optimalno potrosit u ovom prijelaznom roku 8-10 milijuna eura. Lijevi bek, krilo, stoper i Mierez (tim redom znacaj dolazaka). 4 kvalitetna igraca za te novce je itekako moguce priustit. "Soticeki" mogu pricekat zimu, nama je sve podredeno tome da moramo proc play-off.
  • Joza
    645
    Mogu vam reći jedino da 99% vas ovdje nema pojma koga mislimo dovesti i na koga pucamo i to je dobro.deda
    Definitivno najdraze rajcanje.
  • ShanKu
    1.6k
    Ova tema i slične su užas... :sweat: strah me komentirat, jer bude odma ban... čekam HNL, do tada samo čitam :victory:
  • scooniepenn
    5.1k

Gledao sam tu utakmicu i Sparta ih je rastavila na proste faktore. Dobra momcad, ali daleko je to od neke vrhunske ekipe.
  • Infinity
    19k
    Netko koga Sparta razvali s 4-1 na Letni nama ne bi trebao biti problem. Egal smo :rofl:
  • scooniepenn
    5.1k

Ja niti ne sporim da su nas razvalili, ali ovdje par jurisnika relativizira pljuskanja “mocnog” Galatasaraya od Sparte, Kopenhagena, a bome su visili i protiv Moldea. Vidjet cemo kako cemo izgledati u trenutku play offa, ali stavljati njih u poziciju da su neka svemirska ekipa je glupost. A jos samo da dodam kako Dinamov sastav koji je igrao na Letni stvarno nije neki uspjeh bilo razvaliti. Cak i takvi sklepani, da Sutalo nije bio spor kao blato odveli bi utakmicu u produzetke.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ja samo mislim kako ih se previše podcjenjuje ovdje, ništa više

A što se te utakmice tiče, u pola sata su dali tri gola s igračem više (što je na kraju najvažnije i jedino se broji), a ni u čemu drugom ih nisu "rastavili"...
  • Krizy
    59.2k
    Nitko ne podcjenjuje Galatasaray, koliko vidim svi su napisali da bi bili favoriti protiv nas, ali da nema predaje, pogotovo jer su jedva izbacili puno slabije klubove od Dinama.

A što se te utakmice tiče, u pola sata su dali tri gola s igračem više (što je na kraju najvažnije i jedino se broji), a ni u čemu drugom ih nisu "rastavili"...SjevernaStrana

Pročitaj ovo par puta :rofl:

I u prvoj utakmici u Turskoj Sparta je bila puno bolja od Galatasaraya, ali su sretno dobili s 3:2.
    Sparta ih je definitivno rastavila gledajući dvomeč.
  • scooniepenn
    5.1k

Ja vidis mislim da vas nekolicina precjenjuje Galatu.
    Malo si zabrijao. Kao prvo, u prvoj utakmici je Sparta bila bolja, Turci pobijedili 3:2. Onda u uzvratu Sparta prvo poluvrijeme izdominirala, ponistili im cisti gol i zavrsilo 1:1. Opet Turci iz jedne sanse zabili gol. Drugo poluvrijeme opet Sparta dominirala i onda nakon drugog zutog zabili 2 gola. U tom dvomecu Sparta je bila klasu bolja ekipa i ako bismo usporedjivali nas dvomec sa Spartom i njihov, po samoj igri mi smo tu bolje izgledali, premda mi to da se razumijemo nije nikakva utjeha.
  • Meritokrat
    57
    Kakva rasprava, a mi mrtvo hladno primimo 4 gola od Sparte i pet komada od PAOK-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.