• Mr Anderson
    8.7k
    Ne znam jeli Mediokrat = Plavac, ali sam gotovo siguran da je nekad prije dok sam pisao na S-net forumu bio lik s nekoliko profila koji je identično pisao ko Mediokrat. I nikad nebi dugo izdržao.
  • Patak
    3k
    Psihoanaliza forumaša, a jeste ih iz analizirali...
  • deda
    34k
    I ovdje ću to napisati. Prestanite s tim obraćanjem ad hominem i analizom drugih forumaša. Ko babe ste na placu. Napišite što mislite, što treba, s čim se ne slažete kod drugog forumaša i argumentirajte to ako imate čime. Moderatura će odradit svoj posao. Spori smo ali stignemo na kraju dana.
  • Krizy
    46.4k
    Imam završiti još par stvari pa tko voli čitati neka sutra u 21h svrati na forum :smile:
  • Patak
    3k
    Dobar ti je teaser, očekivanja su velika, sutra do 21 je dosta vremena.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    slažem, ali, ajmo za početak pokušat da se ne živi u jednoumlju i da ne prelazimo sa time u sektašenje kao oni dole.

Ne moramo se svi za isto složit i svi puhat u isti rog, oke, podržajem da se treba argumentirat i stojat iza svojih stavova i uvjerenja, kao i što smatram da ako je forum anoniman, da onda se i članovi drze anonimni da ne treba tu naravno prozivke onoga tko pise iza toga i toga nicka ili da se pokušaje uskraćivanje pravo glasa, ako je netko iznio svoje mišljenje, a ono se ne slaže sa većinom ili je napravio kritiku( npr. evo kolega Undertaker, Captain America).

I da se forumaši krenu nekakvim pravnim redom izuzev vas moderatora cijenit svi isto, ne ulazim u to zašto su zakuhali kolega Graž i Captain, ponovit cu opet milioniti puta, i ja sam moderatoru bio jednom napisao prije 3 godine uvredu, pa nisam dobio nepovratnu za Banoviće, iako naravno nisam smio tako postupiti, a kartu sam ako nista trebao dobit za hlađenje minimalno(a nisam ni to).

Ali sam dobio recimo kad sam opsovo trollersku mater Majkiju i dobio 7 dana hladnjaka i zadnju opomenu pred crvrni karton.

Ako cemo usutkivat kritičare u normalnim, ne glupim i zadrtim ego kritiziranjima(ko Mediokrat) i one sa kojim se ne slažemo, onda kakav je ovo forum, di je tu pravo glasa, di je tu da svi živimo za plavu boju i da se sva mišljenja, ako nista cijene i ono od čega je početak foruma zasnovan i ostalo(tu sam 5 godina skoro, pa onda i znam i od početka i savove i razmišljanja ljudi i veću nekolicinu i privatno, ali nebitno sasvim).

Shvaćam da se ne treba tolerirat Mamićevce i one koji pušu u isti rog sa njime i njegovom klikom i operandama, ali ako netko misli nešto kontra ili u manjinskom slučaju recimo dobre većine foruma, npr. kolega Undertaker, ne treba ga odmah proglasivat istim tim Mamićevcem, ili ove koji su stali na stranu Petka i Ademia sto je bio slučaj mrziteljem kluba i sličnim( jer je to isti modus operandi kojim se sam dotični "Bjelovarsko"- duvanjski glavato lažno domoljubni izbjeglica koristio)

Toliko od mene.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Zelim teaser, barem jedan graf, jednu sliku, jednu eksploziju, nesto ....

Danas teaser, sutra trailer, sutra never full verzija
  • Droljo
    8.8k

Pa directors cut na kraju
  • jedan u nizu
    9.2k
    Pa directors cut na krajuDroljo

ma ti ide nakon mjesec dana, kada opadne citanost i broj lajkova na post.
    Pa onda da se to malo vrati u opticaj, baci koji lajk, onda ide Krizy's cut 4K Ultra HD version.
  • Krizy
    46.4k
    :rofl: :rofl:
    Neki dan sam "prozvan" pa sam zbog toga najavio, samo obavijest da je pregled sezone i još par stvari pri kraju. Nisam prije ovako najavljivao, ne bih ni sad da nisu bila ta dva upita :grin:
  • Majki2111
    3.3k
    Ali sam dobio recimo kad sam opsovo trollersku mater Majkiju i dobio 7 dana hladnjaka i zadnju opomenu pred crvrni karton.Navijač Dinama

Sad sam tu padobranac.

Čekaj čekaj sada. Ja se ovog niti ne sjećam. Nemoj me uplitati u nešto tu kaj nisam niti čitao. Kakve veze ja imam s ičim?
  • Navijač Dinama
    8.5k
    bilo je ima 3 godine, tema "Zanimljivosti i aktualnosti iz nogometa" ti vodio raspravu i udaro "kontru" meni i neaktivnom više kolegi "og1986" i jer mi je puko film i jer vise nisam mogo citat tvoje kontra stavove i divlje komentare, sam te poslo u pm... i dobio ban.

Samo se tada nije vodila evidencija i tema Banirani korisnici pa i nije zapisano.
  • Majki2111
    3.3k
    :lol: Ako ti tako kažeš. Ja se ne sjećam. Di je kolega OG?
  • SAS1987
    15k
    Imam završiti još par stvari pa tko voli čitati neka sutra u 21h svrati na forum :smile:Krizy

Ja cu pricekati da Netflix snimi seriju :lol:
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Idemo biti realni, svi skupa. Prvi sam ja tu, par puta, direktno ili indirektno prozivan kao odvjetnik aktualnog trenera, s još par ljudi. Znamo svi tko su, skinimo ružičaste naočale.

Ok, razumijem, lako je bilo, u tim trenucima, kada taj isti trener niže poraze s našim Dinamom (naglašavam našim), stati na kontra stranu, ukrcati se u vlak ili vagon gaženja po podu. Jebi ga, karta za takav vlak je sigurno najjeftinija, najpopularnija, u njemu ima najviše mjesta i svi su dobrodošli.

Ali pogledajte sad, kakav je to osjećaj bio prije tri mjeseca. Pišeš na forumu svog kluba, svaki tvoj komentar prvo prolazi filter, odnosno bude promatran kroz prizmu Yakira, jer kockoglav si, fan trenerčine, bosančine, rektalni alpinist, odvjetnik i šta sve ne. Sigurno nije bilo ugodno čitati to. Još lakše je sad nazvati nas bleferima (kako se i njega samog nazivalo), jer jebi ga, drvili smo, udarali, eto tek tako. On je potom uzeo dvostruku krunu, a mi smo samo imali sreće što je ispalo tako. E pa ja ne dragi moji.

Ja sam u svakom trenutku spreman na argument. Zašto? Zato. Kako? Tako. Upućeni su oni koji me privatno znaju, kako ja komuniciram, uostalom kako sam komunicirao i na temu trenera javno.

Kažem, stani na crtu, preuzmi odgovornost. Argumentirajmo se, raspravljajmo, na koncu i ne složimo. Ljudski je, muški, dinamovski. Sutra ćemo se sresti na tribini, pružiti ruku, zagrliti na " ti si ponos Zagreba". I to je cilj svega ovoga, valjda.

Ali jebanje majke, meni i drugima, nazivanja svakojakim pogrdnim imenima, to ne mogu i neću podržati. Niti se praviti da je to nivo foruma i da je sve u redu, uz sav respekt svima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.