• NitkoBitan
    27.1k
    Kao prvo uopce je smijesno koliko se Grad slihta i koliko podrzava agendu duginih boja. Kao drugo zabrinjavajuce je, uvrnuto i bolesno (ne znam vise koje bi epitete iskoristio) da Grad uopce mora trazit neko odobrenje fantomske udruge Zagreb pride kako bi maknuo njihove a stavio zastave Dinama i to na pola dana.

Podsjecam, Dinamo je institucija koju prate milijuni Hrvata i ljudi diljem svijeta. Zagreb pride je organizacija koja je skupila manje od 2000 eura donacija gradana u jednoj godini.

Ispada da ako se Dinamo i njegovi navijaci nekako zamjere "tima" i "onima" da cemo prakticki svake godine bit primorani slavit na Trgu pod tim zastavama. Sto se mene tice bolje da onda organiziramo neki masovni piknik sa igracima u parku Maksimir nego budemo njima sredstvo za sirenje propagande. Paljenje zastava i izazivanje nereda takvima ide samo na mlin, rijec ugrozenost bi im opravdala svrhu.

I jos nas na kraju krajeva sprdaju sa cestitkom na 20tom naslovu. Jbg, izgleda da su oni glavne baje u gradu pa mogu sta oce :vomit:
  • Droljo
    16.6k
    koliko se Grad slihta i koliko podrzava agendu duginih bojaNitkoBitan

Uopće ne pratim tu scenu i stvarno me zanima. Kako je u glavnim gradovima belgije, danske, austrije, njemačke, engleske po tom pitanju? Jel zg endem ili je to tu negdje?
  • Doktor Kunić
    4.9k
    Pa na vlasti imaš njihove zagovaratelje šta je tu čudno? Meni je više čudno to što je velika većina ljudi u gradu protiv njih ali oni su ipak došli na vlast. Zato pamet u glavu na izborima.
  • Sljeme
    3.1k
    Kao prvo uopce je smijesno koliko se Grad slihta i koliko podrzava agendu duginih boja. Kao drugo zabrinjavajuce je, uvrnuto i bolesno (ne znam vise koje bi epitete iskoristio) da Grad uopce mora trazit neko odobrenje fantomske udruge Zagreb pride kako bi maknuo njihove a stavio zastave Dinama i to na pola dana.NitkoBitan

Pa oni su na vlasti u Zagrebu, to su ljudi htjeli.
  • Brusa
    3.4k
    tako je. Većina ljudi koji su izašli na izbore su glasali za njih, a njihova politika i agenda je bila jasno iskomznicirana i jasna svima
    Reklo bi se : tražili ste, gledajte
  • Kepec
    7.2k
    Koja je uopće fora s tim zastavama? Evo ako netko zna i može da mi objasni. Tko su i kaj su oni da se njihove nekakve zastave vješaju po centru grada?
    Zašto jednostavno 12 mjeseci u godini ne vise zastave s grbom Zagreba i zastava Hrvatske. Koja je poanta tih duginih boja? Ljudima smeta kad im se nekaj nameće, a oni upravo to rade sa svojim paradama i ovakvim glupostima.
    Zašto onda skupina koja se osjeća domoljubima mjesec dana na Trgu nema zastave Hrvatske, Vukovara, branitelja.
    Zašto Katolici mjesec dana nemaju zastave Vatikana i Stepinca.
    Zašto anarhisti nemaju svoje zastave.
    Zašto rokeri, metalci ili pankeri nemaju svoje zastave.
    Po čemu su točno ovi posebni da se ta ideologija toliko gura?
  • Medvedgrad
    606
    Koja je uopće fora s tim zastavama? Evo ako netko zna i može da mi objasni. Tko su i kaj su oni da se njihove nekakve zastave vješaju po centru grada?Kepec

Zašto zastave?

Zapišavanje teritorija. Širenje po gradu. Making a statement: grad je naš.

Zašto se njih jako gura?

To su već jako duboke i mračne teme. O tom po tom.
  • by-tor
    295
    Znači ako se gleda samo HNL i izbroje titule samo od 2000. do danas (nakon povratka imena Dinamo), ispadne 20.
    Jesu oni zbilja išli tom logikom? Ak da, čestitam ja njima na takvoj mentalnoj gimnastici :lol:
  • Mali Zeus
    17.4k
    Pa oni su na vlasti u Zagrebu, to su ljudi htjeli.Sljeme

Nisu li te iste zastave bile na Trgu i za vrijeme Bandića?
  • Sljeme
    3.1k
    Naravno da jesu kad imamo ljevicu na vlasti u Zagrebu više od 20 godina.
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Mali Zeus Naravno da jesu kad imamo ljevicu na vlasti u Zagrebu više od 20 godina.Sljeme

Bandić je bio ljevica?
    Prvi glas.
  • miro
    6.6k
    Bandić JEST bio ljevica i to ona partijska kumrovečka škola. Čovjek koji nije imao dana radnog staža van političkih funkcija. Kad se odvojio od matice, prigrlio je sebi "desnicu" - iako to nije bila prava desnica, nego skup Bandićevih poznanika i zemljaka koji su 25 godina bezočno pljačkali grad. S druge strane, kad je trebalo s Ljuštinom slavit pravoslavni Božić, ili se slikat kako s Romima gaca po blatu Kozari puteva - eto ti Milana u svakoj takvoj ili sličnoj prilici.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Bandić je bio sve što treba biti u određenom trenutku.
  • Sljeme
    3.1k
    Bio je ljevičarski populist jednako kao i ovaj danas. Nakon Bandića, Bandić.
  • Nolifer
    11.3k
    Čovjek koji nije imao dana radnog staža van političkih funkcija.miro

Pa nema ni ovaj sadašnji radnog staža, pa tako da nema razlike oko toga, osim kaj je ovaj sadašnji zatucan i zaostao te zadojen ideologijom i mržnjom prema neistomišljenicima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.