• 000
    946

Neki best off onog komentatora iz Dubrovnika. Dame i gospodo, Boris Kero.
  • BluePhone67
    4.5k
    I tako je solo brk Vulic dobio pedalu, zvuci kao ono.. "i onda je svizac zamotao cokoladu"

Vulicu je to bio 5 mandat u Hajduku, dali je to rekord u Hnlu. Koliko su puta Kruno i Profa bili u Dinamu ?
  • xavier
    12.1k
    Vlak je bio trener 4 puta, Jurčić i Ivanković po 3 puta.
  • xavier
    12.1k
    Nisam vidio da je netko stavio, moja greška ako je negdje gdje nisam vidio, imamo vrijeme i mjesto za još jedan, osmi po redu, Dinamov pub kviz:

8.DINAMOV PUB KVIZ

Nedjelja, 23.12. 2018. u 18:00.

POTEPUH - HARAT'S PUB
    Kaptol 4 / Trg Petrice Kerempuha Opatovina 11

Legendarni Ivo Tomić to bi ovako sročio:
    "Završene su još jedne "konklave", iz stranice šiklja dim boje plave!" IMAMO BOŽIĆNI DINAMOV PUB KVIZ!

U predvečerje Badnjaka, u najstrožem centru našeg grada, podno katedrale, a malo poviše Dolca, u Harat's pubu poznatijem kao Potepuh, na izmaku najuzbudljivije i najsadržajnije nogometne godine, Dinamovi fanatici kreću u kvizašku borbu za 7.opću, a ukupno 8. titulu Dinamovih pub kvizova!

Pravila i propozicije su odavno poznate:
    1. Kotizacija 0 kuna

2. Broj igrača u ekipi do 4

3. 2 poluvremena s po 20 pitanja

4. Prijave na brojeve: 098 174 4325 i 098 188 0948 ili u inbox stranice

5. Atraktivne nagrade, vrhunska ugostiteljska ponuda i neprocijenjivo dinamovsko druženje - zagarantirani!

Već sada počnite okupljati i prijavljivati ekipe jer očekujemo rušenje trenutnog rekorda od 23!
    Pokrijte sva razdoblja burne i slavne modre prošlosti provjerenim stručnjacima i dođite u Potepuh Harat's pub na kviz!

Vidimo se!
  • Blaz
    378
    evo prilike za koelgu rezeka :lol:
  • markoli
    1.8k
    Ja dolazim na kviz - ako ima još netko s foruma da bi išao - možemo napraviti "Zona Dinamo" ekipu i tak nastupati, popiti koju pivicu i družiti se.
  • Papastrumf
    13.6k
    Bit će nas dosta s foruma :wink:
    Blaž, Blue, ja, xavier, kwedi, zeus..
  • xavier
    12.1k
    i Mali dioničar dolazi.

Dede na žalost ovaj put vjerojatno nema.
  • Papastrumf
    13.6k
    Stavio sam ... dolazi i "Zambatine škude", a vjerujem i još neki :razz:
  • deda
    34.5k
    Ubite me, ne mogu. To je za mene mrtva zona.
  • Papastrumf
    13.6k

Tko još radi nedjeljom i to prije Badnjaka :joke:
  • markoli
    1.8k
    Ja idem onda u kombinaciji sa dr.t, ako još netko se želi priključiti Povijest Dinama ekipi neka se javi. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.