• 000
    947
    Rezek, hocemo se prijaviti u ekipu Povijest Dinama? Doduse ja bih bio nesto kao marioneta, ili bolje receno cheerleadersica, onako ogranicenih intelektualnih kapaciteta, ali dobar za podrsku quarterback-u.
  • BluePhone67
    4.8k
    Blaz ima lopatu od ruke? Nema pive s njim :halo:reziser

A gle, naracuje samo bocu od pive jer u rucku od krigle mu sapa ne stane, a pivske case u ruci mu stoje kao da pije iz malih casica pelinkovce.
  • reziser
    7.2k
    Cavalera drage volje, al zena na 1 mjestu :halo:
  • reziser
    7.2k

Al mislom da bi se dobro zabavili iako nisam neki povjesnicar
  • reziser
    7.2k

Ja bum onda pelin pil da i moja sapa zgleda velko :meh:
  • 000
    947
    Cavalera drage volje, al zena na 1 mjestu :halo:reziser

Znas onu staru iz Alana Forda: Kupite cvijece voljenoj zeni....

....ali ne zaboravite ni vlastitu ;)
  • 000
    947
    9Ko2oaT.jpg

Znaci sluzbena stranica navodno prvoligaskog kluba :nerd:

Btw... izgleda da vise i nije u Zapresicu lik.
  • BluePhone67
    4.8k
    20 godina glumio profesionalnog nogometaša, a uopće nije znao igrati nogomet

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2049028

Stara prica ali je kralj :snicker:
  • 000
    947
    b_181217112.jpg?v=1

Gourav Mukhi je 7. oktobra ove godine ušao u historiju Super lige Indije kao najmlađi strijelac.
    Mukhi je u susretu Jamshedpura protiv Bengalurua u igru ušao u 71. minuti, a samo deset minuta kasnije pogodio je za 1:1 u susretu koji je završen podjelom bodova (2:2).

Nakon meča na pogotku i ispisivanju historije indijskog nogometa čestitao mu je i saigrač, legendarni Tim Cahill, no njegova slava kratko je trajala.

Naime, danas je Mukhi suspendovan na šest mjeseci jer je dokazano da je slagao godine. I to ne malo. Naime, Mukhi ima čak 28 godina!

AIFF je napravio veliki previd kada mu je ove godine dozvolio registraciju za prvi tim Jamshedpura zavodeći ga u spise kao 16-godišnjeg igrača, ali ta je greška brzo uočena i igrač je sankcionisan.

Sto je odalo Mukhija?

A. Brkovi?
    B. Frizura?
    C. Lice cetrdesetogodisnjaka?
    D. Nikada necemo saznati?
  • BluePhone67
    4.8k
    Hehe.. pod (E) Sve navedeno
  • Bosna86
    12k
    Zadnjih godinu dana zivim u Americi, ako ima netko da ce dolaziti ili ima rodjake ili prijatelje kojima tece plava krv nek se jave slobodno
  • reziser
    7.2k
    Dragi forumaši, ovom prilkom svima želim sretan Božić, da vam se ostvare sve želje.
    Pa i piva sa mnom, hahahah
    Neće me biti tu jedno vrijeme, ali neću vas zaboraviti.
    Sve najbolje od režeka
  • xavier
    12.1k
    stigneš još danas u Potepuh :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.