• Petar86
    1.3k
    I tako Zona po tko zna koji put zakotrljala temu oko skakljivog "problema" i vrlo vjerojatno ga i rijesila. Zivjela Zona :strong:
  • Felip
    650
    Dobro je da se piše o svim detaljima za doček na Trgu, no mene zanima i kakav se dekor sprema na stadionu.
    Šampionska koreografija na sjeveru je neupitna, a ostatak stadiona neka slika i snima dok igrači izlaze iz tunela? Meni je recimo bila lijepa šalijada na zatvaranju polusezone protiv Hajduka i ne bi mi bilo mrsko da se ponovi takav apel, zapravo, volio bih sudjelovati u dekoru daleko boljem od uobičajenog snimanja, slikanja i pljeskanja jer ipak se radi o slavljeničkoj atmosferi.
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    samo neka kiša sada lije, taman do sutra da se isprazne oblaci :smile:
  • Felip
    650

Jel koreografija upitna u slučaju kiše?
  • NitkoBitan
    31.1k
    Šampionska koreografija na sjeveru je neupitnaFelip

Jel koreografija upitna u slučaju kiše?Felip

:lol:
  • Felip
    650
    Dobro da, ispalo je malo nespretno :sweat:
  • SAS1987
    18.5k
    Jel koreografija upitna u slučaju kiše?Felip

Poslužiti ce ko krov :lol:
  • Svi na Sjever
    3k
    Bit ću ti iskren, zaspat se ne može...
  • Tom Hanks
    4k
    Zagreb isto tako unazad 6 godina (i više) nije imao proslavu naslova kao što ima sad
    Pederskim zatavama tu mjesto nije ni općenito a kamoli sad
  • NitkoBitan
    31.1k
    Nadam se da cu se probudit i vidjet da tih zastava vise nema, odnosno da su stavljene Dinamove. Ukoliko nisu netko nadlazen za to je stvarno zao i jednostavno zeli probleme. Zastave su maknute neki dan pa su opet stavljene. Gay parada im je tek 1.6. il tak nes. Moguce da je ovo podla i ciljana provokacija. Cijeli jbni dan do tekme imaju cajta to maknut i omogucit proslavu navijaca bez ikakve mrlje.
  • Patak
    3.5k
    Piše na 24sata da su 53 igrača zaslužila medalju jer su igrali barem koju minutu u prvenstvu. Vjerojatno još koji junior danas...stvarno dosta...
  • Bosskovitz
    18.9k
    Cijeli jbni dan do tekme imaju cajta to maknut i omogucit proslavu navijaca bez ikakve mrlje.NitkoBitan

Da proslava bude bez mrlje je isključivo na nama. Ne samo oko ovoga (radi se na tome), nego i oko svega ostalog. Nek svatko prije svake stvari koju misli napraviti razmisli je li to nešto što će Dinamu donijeti dobro ili nešto što će mu donijeti zlo i ako je to drugo, onda nek to ne napravi koliko god možda imao poriv za tim i o čemu god se radilo.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Mi smo otpor sistemu
    Do posljednjeg čovjeka

Dobro jutro svima :cool:
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Jesu zastave još na trgu?
  • Patak
    3.5k
    Dakle, gradska vlast može provocirati ali je cijela odgovornost na navijačima. Super rezoniranje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet