• Petar86
    933
    I tako Zona po tko zna koji put zakotrljala temu oko skakljivog "problema" i vrlo vjerojatno ga i rijesila. Zivjela Zona :strong:
  • Felip
    216
    Dobro je da se piše o svim detaljima za doček na Trgu, no mene zanima i kakav se dekor sprema na stadionu.
    Šampionska koreografija na sjeveru je neupitna, a ostatak stadiona neka slika i snima dok igrači izlaze iz tunela? Meni je recimo bila lijepa šalijada na zatvaranju polusezone protiv Hajduka i ne bi mi bilo mrsko da se ponovi takav apel, zapravo, volio bih sudjelovati u dekoru daleko boljem od uobičajenog snimanja, slikanja i pljeskanja jer ipak se radi o slavljeničkoj atmosferi.
  • Ijayi Atiemwen
    1.4k
    samo neka kiša sada lije, taman do sutra da se isprazne oblaci :smile:
  • Felip
    216

Jel koreografija upitna u slučaju kiše?
  • NitkoBitan
    19.1k
    Šampionska koreografija na sjeveru je neupitnaFelip

Jel koreografija upitna u slučaju kiše?Felip

:lol:
  • Felip
    216
    Dobro da, ispalo je malo nespretno :sweat:
  • SAS1987
    15k
    Jel koreografija upitna u slučaju kiše?Felip

Poslužiti ce ko krov :lol:
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Bit ću ti iskren, zaspat se ne može...
  • Tom Hanks
    3.2k
    Zagreb isto tako unazad 6 godina (i više) nije imao proslavu naslova kao što ima sad
    Pederskim zatavama tu mjesto nije ni općenito a kamoli sad
  • NitkoBitan
    19.1k
    Nadam se da cu se probudit i vidjet da tih zastava vise nema, odnosno da su stavljene Dinamove. Ukoliko nisu netko nadlazen za to je stvarno zao i jednostavno zeli probleme. Zastave su maknute neki dan pa su opet stavljene. Gay parada im je tek 1.6. il tak nes. Moguce da je ovo podla i ciljana provokacija. Cijeli jbni dan do tekme imaju cajta to maknut i omogucit proslavu navijaca bez ikakve mrlje.
  • Patak
    3k
    Piše na 24sata da su 53 igrača zaslužila medalju jer su igrali barem koju minutu u prvenstvu. Vjerojatno još koji junior danas...stvarno dosta...
  • Bosskovitz
    12.7k
    Cijeli jbni dan do tekme imaju cajta to maknut i omogucit proslavu navijaca bez ikakve mrlje.NitkoBitan

Da proslava bude bez mrlje je isključivo na nama. Ne samo oko ovoga (radi se na tome), nego i oko svega ostalog. Nek svatko prije svake stvari koju misli napraviti razmisli je li to nešto što će Dinamu donijeti dobro ili nešto što će mu donijeti zlo i ako je to drugo, onda nek to ne napravi koliko god možda imao poriv za tim i o čemu god se radilo.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Mi smo otpor sistemu
    Do posljednjeg čovjeka

Dobro jutro svima :cool:
  • Ijayi Atiemwen
    1.4k
    Jesu zastave još na trgu?
  • Patak
    3k
    Dakle, gradska vlast može provocirati ali je cijela odgovornost na navijačima. Super rezoniranje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.