Ne misliš da je Pjaca dobro rješenje. Ok , većina će se složiti.
Ali spuštanje Marka uzdizanjem Jude nije put. — Zagi
Možemo sad uspoređivati Pjacu i Judu, naravno pa i reći da je Juda malo bolji igrački. Al ak je pitanje koga dovesti, igrača koji se uvijek javno deklarira kao dinamovac i ne slavi dan danas golove protiv nas i skoro pa se ispričava i lika koji je prvom prilikom sve pogazio i zaboravio i otišao kod njih i još pričao da ih je kao dečko iz Dubrave uvijek poštivao, onda mislim da je odgovor jasan. Bar meni. — Mali Zeus
To je jasna stvar, ja nigdje ne kazem da bih doveo Brekala. Otišao je u hajduk, time si zatvorio vrata Dinama i široko mu polje ima drugih klubova. Ovdje pričamo o komparaciji igrača, to je pokrenuo kolega ali — Miro Vugrinec
Po godinama: Hoxha , Vidović , Stojković , Rukavina , Majić
Uopče nam ne treba lijevo krilo. — Zagi
ak je pitanje koga dovesti — Mali Zeus
Ni jednog? Brekala posve logično zašto ne, ali ja ni od Pjace nisam vidio nešto što bi me nagnalo na misao da je ozbiljno pojačanje za Dinamo. Dobar je dečko, ima divni vic u igri i lijepo ga je gledati, ali pored Hoxhe i Stojkovića… ne ulazim u to tko je bolji, ali on sigurno nije toliko bolji da jos i njega dodajemo u tu rotaciji. Da ne govorim o Rukavini, Vidoviću i sl. koji znaju igrati istu poziciju. — Bosskovitz
Hajduk dobro napreduje.
2021/22 72 boda
2022/23 71 bod
2023/24 max 70 bodova — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.