meni je to toliko bolesno da netko moze biti "vlasnik" nogometnog kluba, tj. da se nogometni klub moze kupiti/prodati?! jebem im njihova dionicka drustva.. — agramZ
To je pored svega i vrlo jaka marketinska masinerija koja bi u nekom gradu mogla dovuci ljude na tribine. U ovom trenutnom HNL sastavu, mislim da bi 'najbezbolnije' proslo u Varazdinu u kojem su se ljudi vec malo i navikli na promjene pa bi mozda prihvatili jos jednu, pogotovo kada im se obecaju brda i doline koje realno mogu i ostvariti. — Infinity
namjerno volim trolati engleze kad se nesto zale vlasniku.. to su njihove privatne firme i oni mogu raditi kako zele i hoce i nitko im ne moze nista, veze to nema sa nogometnim klubom. — agramZ
Protiv Red Bulla u sportu nemam apsolutno ništa jer postoji više dokaza kroz višegodišnje vrijeme da im sportski dio kompanije radi kvalitetno. Produkti njihovog sportskog djela su po meni pozitivni. Svaka čast Red Bullu. Samo naprijed. — Majki-Papi2111
Ali evo zamislim si hipotetski slučaj. Da se uvjerim kako Red Bull ima dobre namjere i sredstva za dobrobit kluba na duže staze, ne bih imao problema sa kompromisom pojavljivanja bika na nekakvom hibridnom grbu RB i Dinama, te nekom hipotetskom imenu "Dinamo Red Bull Zagreb" — Majki-Papi2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.