Na kraju ce odluku donjeti Zajec i Maric. Kakva god ona bila ja cu je podrzati. — Orc123
doma protiv paoka i sparte... — Danko
Nadalje, nakon svega toga ako ideš na zamjenu trenera moraš imati spremno rješenje u vidu bombastičnog trenerskog imena. Trenerskog imena s pedigreom, sa iskustvom, sa znanjem i jakim stručnim stožerom koje može odmah nadvladati tu "rupu" koja bi nastala u prijelaznom razdoblju i koje bi odmah naišlo na odobravanje Dinamovog puka. U svakom suprotnom slučaju ispadaš smiješan i neozbiljan.
Nikakvi Bišćani, Čačići, i slična reciklirana rješenja, niti nova koja bi se tek učila na Dinamu.
Čak bi rekao niti Bjelica, koji nakon raspada svog stručnog stožera (Poms, Bule, Čavlina) više ni približno ne isporučuje reultate kao prije. — Klenx
Na početku mandata pokušavali smo nešto sa visokim presingom ali vrlo brzo se odustalo od toga. — Orc123
igra nam se svodi na individualnu kvalitetu pojedinaca — Orc123
Mi realno da Petko nije ostao naslova ne bi ukusili i to je 1/1. — Orc123
Ostanak Petka mora biti piroritet. — Orc123
Iskreno, da se mene pita momcad bi povjerio Bjelici iako ga nakon onog raskida i nisam simpatizirao nešto ali... — Orc123
Ali koliko je realno da mi pronađemo takvog i tko će ti garantirat duplu krunu i LP? — don
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.