Daj dečki pomirite se sa činjenicom da je Jakir sa Dinamom uzeo dvostruku krunu i da će nas on vodit u ligi prvaka. — Mihaljević
Rezultat ipak sugerira da je pogodio s igračima koji su igrali. Izmjene formacija su također dokaz da nije tvrdoglav i da "gura" samo jednu formaciju već je probao prilagoditi sastav ekipi protiv koje igra. — IvanS
I da mu damo otkaz i dovedemo nekoga Hansa Rossentauera, ne znam koliko bi igračima u svlačionici sjeo taj potez dobro. Jesu oni profesionalci, sve to stoji, ali su ljudi na kraju dana koje pogodi odlazak osobe s kojom su vezani, pogotovo jer je ta osoba osvojila dvostruku krunu. — Paggini
Mi smo tu di jesmo, odnijeli smo veliku pobjedu ove godine Dinamovim Proljećem i sve pozitivno što će se dogoditi do kraja sezone je bonus. Trenutno imamo trenera i igrače kakve imamo i sigurno nas čekaju velike promjene koje kreću za koji mjesec ali što sada možemo? Odlučio sam stati sa hejtanjem jer nitko nema ništa od toga osim što širim negativnu energiju. Špikića i Arbera osobno ne mogu kao igrače smisliti ali ću navijati danas iz sveg srca da ga jedan ili drugi zabije.
Stvorio se problem na zoni a to je da imamo dva tabora, jedan je team jakir i njegove rakete a drugi šimićevi igrači odnosno pojačanja. Pretjerano pljuvanje ili hvalisanje istih stvara nerealnu sliku i netrpeljivost među kolegama i osobno mi je žao jer sam sudjelovao u istome. Ajmo svi skupa do kraja sezone stisnuti zube i dati maksimalno od sebe što možemo a to je podrška posjetom kad igra Dinamo.
Da li ću i dalje htjeti da na kraju sezone Jakir, Arber, Špika i pola ekipe koji realno nisu razina Dinama odu bez obzira na titule i golove/asistencije? apsolutno hoću a do tada ajmo team raketa jebem vam pleme poginite ovih 10 tekmi još. — Gražvydas Mikulėnas
Daj dečki pomirite se sa činjenicom da je Jakir sa Dinamom uzeo dvostruku krunu i da će nas on vodit u ligi prvaka. — Mihaljević
Šefe, bravo za duplu krunu.
Sretno dalje u Muri ili GOŠK - u iz Gabele! — Tongo Doumbia
Taman može preuzeti filijalu ako dogovorimo jedan od tih klubova :death: — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.