• Droljo
    11.2k
    Nije to obican dedaNitkoBitan

Zovemo ga deda onako iz milja. Bez brige..
  • Crusades
    14.3k
    Zakaj Katolibana? Il je neka sprdnja samo na tu temu?Nolifer

Baš sam se pitao gdje si, nedostaješ ovoj raspravi
  • Nolifer
    9.1k

Čekam tebe da prvi reagiraš, pa da se ubacim. Hvala na reakciji.

Vrhunski kao i uvijek.

:eyes:
  • deda
    34.5k
    sorry što ti userosmo temu :cool:
  • Navijač Dinama
    9k
    pa ti se ne želi zamjerit.GaijiZG

Ma zašto bi mi se itko za išta zamjerio???

Pa ja o tim stvarima nisam na jednoj temi pričao, govorio i raspravljao i o tome i o NDH i koje čemu... u čemu se ideološki ne slažem sa nekim ljudima ovdje(rekao sam da se slažemo svi za sve, bilo bi monotorno i jednoumno, mišljenje i stav iznosim isključivo svoje i svoj pogled, drugi se mogu i ne mogu i ne moraju složit) pa ne znam da mi se itko privatno javio ili da sam shvatio protukomentar uzimanjem za zub(vjerovatno i nisam takav da te stvari tako uzimam kroz neke osjećaje ili nešto, nisam takav, i ne gledam tako) ili da sam osjetio to kao napad na sebe..nema pojma.

za rasprave i normalne svađe sam uvijek, ali dok god se ta rasprava i svađa ne prelaze u vrijeđanje, dok god je civilizovana i ne ide u sirove strasti ispod pojasa i na orvu osuđivanjem ako se netko ne slaže sa tobom da je taj netko nešto.

Vodili smo rasprave ja i "Ludovic" na tu temu, a i rasprave sa Bosskovitzem o ne znam bubam NDH, ne slazemo se u mišljenjima i pogledima i gotovo, al ih necu napadat ili nešto, niti ću svoje stavove i mišljenja itkome nadmetat, ali ni to ne želim da i meni itko od njih svoje, to je neko minimalno ljudsko poštovanje sa bar moje strane.

imaju ljudi svoje, vuku na svoju stranu, imam ja svoje i ja vučem na svoju stranu i gotovo, nema potrebe za zakrvljavat sa ikim rad toga(bar meni) jer mi je pun k.. živita i napadanja ljudi s kojim se ne slažem po nečem i podlog odgovoranja i opekao sam se kako i na forumu( recimo kolegi @Bosna86 sam prije par godina nešto podlo odg. i slično, a vec par mjeseci upoznajem kolegu uživo, godine iza, idemo skupa u autu na tekmu, super lik uživo) a u van forumskom zivotu sam se opekao i da ne pričam.
  • Papastrumf
    13.6k
    Zakaj Katolibana? Il je neka sprdnja samo na tu temu?Nolifer

Nisam to napisao s negativnom konotacijom.
  • Nolifer
    9.1k

Hvala gospon kolega, na odgovoru. Onda sve jasno.

Živio :cheer:
  • The Undertaker
    6.4k
    Pa zato i postoje izbori. Ako većina na izborima bude htjela LGBT Dinamo, takav će i biti. Trenutno nije takva situacija ali vremena se mijenjaju. Prije desetak godina nitko nije mislio da će Zagreb biti LGTB pa evo jest. Ja u klubu trenutno ne vidim takve tendencije a ako ih i bude, trebale bi se rješavati demokratski, izborima ili referendumom.
    Do tada, uživajte u trenutku.
  • Paggini
    34.4k
    Ne znam jel netko od forumaša sudjeluje u ovome, ali ako niste upoznati s legendarnim sjednicama navijača GGNK Dinama, neka se posluša ako vam se da, stavite u pozadinu i spamajte zonu: https://x.com/i/spaces/1MnxnMQlZQdJO
  • LM1995
    2k
    nacionalistički, hrvatski, katolički DinamoGaijiZG

Dinamo je, po Statutu, neutralan po pitanjima vjere i politike.
  • Majki2111
    3.7k
    Potpis. Dobio si srce. Kolega previše nagli. Drago mi je da nisam jedini koji razmišlja slično. a neke Dinamo ne predstavlja Katoličanstvo, Hrvatstvo.
  • Krizy
    50.3k
    Ajte na pivicu
  • LM1995
    2k
    Čitaj kaj sam napisao. Nisam napisao svoj stav/mišljenje, nego sam napisao da to stoji u Statutu (članak 17.).
  • Majki2111
    3.7k
    Barem si mu argumentirano kontrirao... :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.