• Paggini
    26.3k
    Puštanje Lauritsena je jedna od većih grešaka koje je klub napravio unazad dosta godina. Šta bih sad dao za jednog Lauritsena u svlacionici...
  • marcio amoroso
    37.5k

Generalno mislim da Dinamo treba imati bolje stopere od Lauritsena, ali bi nam u ovoj sezoni sigurno dobro došao.

To ti je taj problem kada treneru daš ovlasti sportskog direktora, a trener u prosjeku traje 7 mjeseci.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    slično razmišljam, s tim da mislim da bi i u jačem Dinamu od ovoga dobro došao u rotaciji. Puno je utakmica, jak je tempo i ritam, a on je fizički životinja, a to se za HNL pokazalo prilično okej i dovoljno (primjer KTC).

Ili sam ja previše subjektivan jer obožavam Skandinavce, ne znam.
  • marcio amoroso
    37.5k

Lauritsen i je sličan Theu. Prema natrag odličan, ali zato jako loš u iznošenju lopte.
  • Tongo Doumbia
    4.6k
    Da, s tim da je Čačić tada to i naveo u obrazloženju. Da ga se riješio jer je loš kada napadamo i imamo posjed.

Ima tu istine, naravno i bilo bi logično kad bi mi u svlačionici u tom trenutku imali šest stopera različitog profila, pa se eto odričemo jednog. Ali taj nas je suludi potez u jednom trenutku doveo do toga da nemamo više od dvije stoperske opcije pred kraj sezone.
  • Paggini
    26.3k
    Generalno mislim da Dinamo treba imati bolje stopere od Lauritsena, ali bi nam u ovoj sezoni sigurno dobro došao.marcio amoroso

Slažem se naravno, ali njegov karakter je bogomdan u svlačionici, a i ne sjećam se da je imao nešto previše kikseva, ali opet - moguće da se radi o selektivnom izromantiziranom sjećanju, tko će ga znati.
  • sanjinlego
    3k
    Baturina i Petković na popisu, sretno!
  • Izet Hajrović
    2.3k
    jel možda Nevistić na pretpozivu? Labrović je dosta pao od utakmice s Lokomotivom, jučer skrivio prvi gol Osijeka tako da s obzirom na formu i sve Nevistić bi svakako trebao biti barem na pretpozivu.
  • sanjinlego
    3k

Iskreno ne znam .. ali slažem se ovo oko Labrovića! Toliko je "navikan" da sam u trenutku pomislio da u HNL-u brani Iker iz najboljih dana .. njega je držala obrana, a u nekim ključnim trenucima - obranio je ništa :)

Igra nogom, kriminalna .. ali okej, golman je ..

I pitaju me, Čavlina ili Labrović .. godine, škola, potencijal
  • Mali Zeus
    14.2k
    E moj sanjin ili si insajder ili nisi, nemreš biti pola insajdera.
  • sanjinlego
    3k

Tako je bravo! :clap: :clap: :clap:
  • Orc123
    8.7k
    generalno puno bolji na lopti od Ktc...njegov najveci nedostatak i mana je brzina jer je fakat jako jako spor, cak mislim i sporiji od Perica ali generalno Ras je jako dobar stoper u 4 iza i u postavi gdje Dinamo ne napada konstantno vec igra u bloku. Skakacki dominantan. Definitivno nije bio promasaj i odigrao puno odlicnih utakmica i na kraju krajeva cak smo i zaradili na njemu nesto.
  • Paggini
    26.3k
    Ne znam koliko je umjesno pitati, ali jel ima ikakvih informacija o dolasku Kocha protiv Rudeša?
  • Laugreano
    2.6k
    Sva 3 Dinama kao uvod u sezonu tekme protiv Panathenaikosa.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    Petar Sučić na pretpozivu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.