• NitkoBitan
    31.2k
    Mene je zabrinjavajuc broj komentara na stranicama kluba koji optuzuje Dinamo za termin u nedjelju. Neki kao da su poceli jucer pratit Dinamo i hrvatski nogomet. Pa oduvijek za nedefinirane termine kola stoji da se sve utakmice igraju u isto vrijeme isti dan.

Nije Dinamo odlucio termin zadnjeg kola 7-8 dana prije istoga. Uostalom bilo je ocekivano da ce se cekat zadnji trenutak za odredivanje termina svih utakmica zbog moguce borbe Lokse i Osijeka za 4. mjesto, a takoder se moglo ocekivat da ce Dinamo igrat posljednju utakmicu kola u nedjelju.
  • Crusades
    18.7k
    Trebalo je pogledat samo na službenoj stranici kluba gdje je do neki dan stajalo vrijeme odigravanja utakmice 26.05. 00:00, znači nije se znalo točno vrijeme odigravanja utakmice. A ne gledat rezultate, sofascore i ko zna kaj sve ne.
  • criticus
    4.8k
    picigin.. ali ako se zainatimoLudovic IX

Karane imalo bi smisla!
  • Olmic
    5.1k
    Huns objavio video ovo kaj glasaju igraci za najboljih 11 i jedna zanimljivost Brodicu je Fruk najbolji igrac ( ne smije iz Dinama stavit )
  • Droljo
    20.8k
    Brodicu je Fruk najbolji igracOlmic

Mislim da su igrali skupa u Gorici..
  • jedan u nizu
    15.3k
    19. 5. 2007. godine… Dan koji će ostati zapamćen kao zadnje veliko slavlje svih Dinamovaca na glavnom trgu našeg grada. Mnoge generacije su odrasle i nisu imale priliku doživjeti takvu proslavu koja je bila spektakularna. Upravo zato, nakon dugih 17 godina, vrijeme je da pokažemo da Zagreb ponovno živi Dinamo!

➡️ U nedjelju slavimo Dinamovštinu i želimo zaokružiti ovu sezonu na najbolji mogući način! Neka 26. 5. 2024. bude dan kojim ćemo ispisati novu povijest našeg slavnog kluba.

Po završetku utakmice Dinamo - Rudeš pozivamo sve kojima je stalo do našeg kluba da se zapute na trg bana Josipa Jelačića i da zajedno proslavimo novi naslov prvaka! Pokažimo svima kaj je Dinamo i koliko ga volimo!

➡️ Igrači će odmah po završetku ceremonije dodjele pehara krenuti s Maksimira s otvorenim autobusom prema trgu gdje ćemo svi zajedno zaokružiti jednu od najzahtjevnijih, ali i najslađih sezona za naš klub!

➡️ Na trgu vas očekuje koncert s gostima iznenađenja i trenuci koje ćemo pamtiti zauvijek!

Zagreb je Dinamo – Dinamo je Zagreb!

Vidimo se u nedjelju! Zaplavimo Zagreb!
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Nakon toliko godina ponovo klub i navijači dišu kao jedno! Ovo je nešto što smo svi sanjali, a sada imamo privilegiju biti dio toga i pisati povijesne stranice našeg Dinama :heart:
    Jedva čekam tu nedjelju da zaplavimo Zagreb, ali prvo - po Rabuzina :cool:
    DZIS
  • flexXy
    3k
    Joj bas me hvata neka viroza, msm da ce kulminacija bit u ponedjeljak tak da bih trebao unaprijed najavit bolovanje sefu.
  • SAS1987
    18.6k
    Joj bas me hvata neka viroza, msm da ce kulminacija bit u ponedjeljak tak da bih trebao unaprijed najavit bolovanje sefu.flexXy

Daj ti nama unaprijed najavi na koju tribinu i koji sektor ideš :lol: Nakon Rijeke sam bio 2 tjedna bolestan :lol:
  • Mali Zeus
    19.3k
    Ja kišem ko lud cijeli dan.
  • Peškaman
    7.7k
    Još uz neki korteo pred utakmicu,mogla bi nedjelja čitava biti u slavljeničkom tonu.
  • NitkoBitan
    31.2k
    Još uz neki korteo pred utakmicuPeškaman

Bit ce kortea svakako poslije utakmice haha. Sa igracima od Maksimira do Trga.
  • Laugreano
    4.6k
    A na trgu pipsi nadam se :grin:
  • Svi na Sjever
    3k
    Još uz neki korteo pred utakmicu,mogla bi nedjelja čitava biti u slavljeničkom tonu.Peškaman

Ide "back up" povratni korteo prema Trgu ,gori sveee,ajdeee
  • NB86
    17.1k
    Sramotno malo medija prenjelo vijest o slavlju na trgu nakon utakmice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url