• Tradicija bunta
    7.8k
    I dalje, nakon svega, ljudi zbrajaju milijune od transfera. Nema tu spasa.
  • Mali Zeus
    18.7k
    Davorin Olivari style. :sweat:
  • Papastrumf
    17.7k

Sumnjam da većini ovdje igra nekakvu ulogu je li otišao za 40 ili 16.
  • xavier
    12.1k
    I dalje, nakon svega, ljudi zbrajaju milijune od transfera. Nema tu spasa.Tradicija bunta

Čak bih rekao da nije u tolikoj mjeri kao ranije. Prije su se slavili izlazni tranferi što je stvarno van pameti. To što je Mamić uspio uvjeriti dio navijača kako je "super" kad prodamo dobrog igrača, to je jedan od najvećih poraza koje je on ovom klubu nametnuo.
  • BlauDivision
    464
    Za mene osobno tužan dan ali je morao doći kad tada.Hvala mu za svu sreću i radost koju nam je darovao svojim maestralnim izvedbama.Izvrstan na terenu, izvrstan izvan njega.Gracias por todo. Siempre eres uno de nosotros.
  • The Undertaker
    8.5k
    Malo pretjerujete. Jasno da bi navijačima trebali biti bitniji rezultati i prikazana igra nego prihodi od transfera. Međutim, u realnom svijetu u kojem naš klub živi, a živi od transfera, prihodi kluba osiguravaju nekakvu dominaciju te su barem nekakav zalog da ćemo u budućnosti gledati nekog drugog Olma ili Petkovića u plavom dresu. Mislim, kad već odlazi, onda bolje da odlazi za pristojan novac. Što će Dinamo napraviti sa tim novcem je već druga stvar.
  • Infinity
    19k
    Tuzno, al s obzirom da se moralo dogoditi volio bih da se dogodilo jos prije 20 dana, da nas ne razvlace novinari toliko.

Ja sam ljetos bio najveci optimist, svi su ga jos u trecem mjestu prodali, al vjerovao sam da ce ostati, mada je nekima taj moj optimizam bio smijesan. Ovu zimu kad je sam rekao da zeli dalje bilo je jasno da je kraj i da nam slijedi mucni proces prodaje. Zao mi je sto odlazi, ali mi je ujedno drago da vise je moramo citati sapunice oko toga.
  • Cosey
    584
    Zao mi je sto odlazi, ali mi je ujedno drago da vise je moramo citati sapunice oko toga.Infinity

Točno to.
  • deda
    38.6k
    Ma brdo transfera budu sapunice, nemojte se živcirati.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Jedini razlog za Dinamovog navijača da broji milijune od transfera je taj što smo svi naivne sobarice i mislimo da će od tih para 30% otići na neko pojačanje..a 70% na novi stadion
  • deda
    38.6k
    Nitko od navijača ne broji milijune, siguran sam 100%. Ali činjenica je da cijeli svijet govori o vrijednostima igrača tj. njihovim cijenama. U krajnjoj liniji lijepo je reći da tvoj klub može prodati igrača za 20 milijuna, dok drugi ne mogu za 10. Znači da se nešto radi, stvara u tom klubu.
  • Smotanihaker
    882
    Dakle, parametri posla su ovakvi. Leipzig odmah Dinamu uplaćuje 18,5 milijuna eura. Za svakih 15 utakmica koje Dani odigra u dresu momčadi Juliana Nagelsmanna plavi klub dobiva milijun eura. Nadalje, Dinamo ima pravo naplatiti tri iduća plasmana Leipziga u Ligu prvaka, a svaki iznosi 2 milijuna eura. Dakle, ako sve bude idealno, a nema razloga da ne bude, jer je momčad Juliana Nagelsmanna vrh Bundeslige, to je dodatnih ukupno 6 milijuna eura. Idemo dalje. Modri imaju pravo i na dva naslova prvaka Njemačke. Svaki nosi novih 2 milijuna eura.
    To je dakle ukupno 4 milijuna eura. Pitate se zašto Dani potpisuje na pet godina, a Dinamo ima pravo na tri plasmana u Ligu prvaka i dva prvenstva? Pa tako je dogovoreno u pregovorima. Uostalom, neće Dani ostati pet godina u Lepzigu. Konačno, saznajemo da je modri klub uspio isposlovati 20 posto od budućeg transfera Olma, a odštetna klauzula za mladog Španjolca innosi 80 milijuna eura. Dakle ako se Olmo proda po toj cijeni onda Modrima pripada još 16 milijuna eura. Dakle, kad se sve to zbroji, u idealnim uvjetima naravno, onda će Modri zaraditi i više od 40 milijuna eura.
  • deda
    38.6k
    Haker, smijemo znati izvor?
  • Nolifer
    11.9k
    nek mu je sa srećom. a žalosno da opet neki imaju prste u ovom transferu, zna se na kog mislim i zato mi se gadi taj dio Dinama...
  • SAS1987
    17.9k
    Da se ne zaboravi.. Bas me zanima koliko novca će dobiti dinamo a koliko ode u Međugorje.

https://www.nacional.hr/uskok-prati-olmov-transfer-preko-kojeg-je-mamicev-klan-planirao-opljackati-dinamo/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.