Dakle ima normalnih europskih država koje ne sudjeluje u tome.jednostavno ne trosis pare poreznih obveznika na to.. — Efes Pilsen
Sinoć sam se tek oko ponoći sjetio da je to na programu, pa sam pogledao zbog hajpa oko Lazanje...taj show bi prije 100 godina bio prvoklasna cirkuska atrakcija, bradata 'žena', vrišteći frikovi sa poganskim ritualima i muškarac koji nezna jel muškarac ili žena, pa pomahnitalo trči po pozornici u suknji i nalakiranim noktima...mila majko...koliko sam skužio bodovanje ide na dva dijela, što je na kraju ispalo kao win-win situacija, win za Lazanju jer je po glasovima publike pobjedio, te win za nas jer je ipak završio drugi, pa se ovaj primjerak raspada i bolesti zapadnog društva neće ugnjezditi u našoj državi na tjedan dana. — San Lorenzo
Sad me raduje da u Zagrebu 15 ako ne i 20 tisuća ljudi dočekuje Marka u pozitivnom i normalnom obiteljskom ozračju, — DrawTube
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.