Beli je legenda kluba i deplasirano je da ga se tu gazi u svrhu uzdizanja/opravdavanja nekog drugog. — Zagi
cinjenica da ni jedan trener u povijesti Dinama nije dobio toliko prilika i podrske ko Jakir. Naravno odgovor na to je jasan...odavno bi bio bivsi da peije toga nismo promjenili vec 2 trenera u godini od kojih nas jedan kostao ko suho zlato. — Orc123
to sam odmah napisao poslije utakmice, ta i još jedna ogromna greška u predaji lopte koja nas je samo pukom srećom spasila primljenog gola. Max se etablirao na stoperskoj poziciji ali idalje stoji da mora smanjiti broj velikih pogrešaka u tekmama. — don
Ozbiljno hehehhehe....ja bih ocekivao od takvog nogometnog znalca da svakom stoperu na svijetu izvadi iz svake tekme kompilaciju gresaka iz kojih nije pao gol. Mozes slobodno staviti sazetak jucer iz LP i zaokruzi stopera od kolko ono 80mil eura Kima ili koliko je vec placen pa da se smijemo malo.....
Vec kad si izvadio to, barem promotri s koliko je igraca Max bio na sebi i gdje ti je bek, tj WB u toj situaciji i jel cuva svojega igraca. Posto si takav nogometni znalac reci mi tko je najveci krivac kod ove prilike!? — Orc123
nedvojbeno po meni, — don
Jakirov problem je bila loša igra donedavno, ali ta se kritika ionako nikada nije odnosila na Europu. — Banana 2
Ban gubiš kredibilitet s ovakvim izjavama. ChatGPT s tvoje strane dobiva novu dimenziju.
Uvijek se odnosila na Europu i nijedan trener nebi trebao preživjeti 5 komada. — austrijanac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.