• Krizy
    50.4k
    Ima 40+ tisuća pretplatnika na YouTubeu???

E svašta.. :rofl:
  • Nolifer
    9.2k

Najjači dio kad je pito lika: can hadujk be a champion, samo kaj nisu prasnuli u smijeh... :rofl:
  • Krizy
    50.4k
    Nisam gledao, nije mi baš simpatičan ali očito ima gledatelje, kada ga prati 40 tisuća ljudi.
    Nevjerojatno zaista.
  • Kepec
    7.2k
    Preminuo Joža Manolić u 105. godini života.
  • Droljo
    11.2k

Eto, poželjeti svima tako...
  • Jurki
    14.5k
    dojadilo mu cekati da tovari osvoje naslov prvaka.
  • Doktor Kunić
    4.3k
    "Triput me stisnuo za ruku. Tako smo se pozdravili. Samo je zaspao..."

Nit jednom nit dva put, nego baš tri put. Pa jbmti gromove. Ode..
  • Noel
    8.2k

rasteretio se mirovinski sustav malo sad će novo povećanje minimalca.
  • serbus
    4.5k

Ovo bi moglo ući u legendu kao i Franjin šapat Canjugi na uho da se vrati djeci dinamo :rofl:
  • Paggini
    34.5k

Hahah samo što je manolić vjerojatno rekao "dajte djeci Građanski"
  • Oluja
    4.9k
    Na stranu to sto se radi o Jozi cije godine su nam vecinom sluzile za sprdnju ali malo sam razmisljao kakve su on i ostali stogodisnjaci sve drustvene i tehnoloske promjene dozivjeli u svom zivotu....
  • Hnlovac
    1.4k
    Ding Dong the Witch is dead. Čovjek hapsio i osudio nemali broj Hrvata na smrt. Strašno je koliko dugo žive gnjide.

Znam da ide " o mrtvima sve najbolje" ali za njega mi je teško govoriti najbolje
  • mali M
    6.4k
    "o mrtvima sve najbolje" i je u negativnoj konotaciji. samo to ekipa ne kuži...
  • NORTE
    13.3k
    Zanimljivost iz monologa ap-a:
    "Ima par organizacija koje su poslušne ko’ vojska. Gori su od Torcide i Bad Blue Boysa…“
  • NORTE
    13.3k
    Zanimljivost iz monologa ap-a:
    "Ima par organizacija koje su poslušne ko’ vojska. Gori su od Torcide i Bad Blue Boysa…“
    NORTE
    Idemo dalje.
    Sdp za parlamentarne izbore kao nositelje lista u Zagrebu ima teške hajdukovce.

1. izborna jedinica (Zagreb centar, Črnomerec, Podsljeme, NZg)
    Nositelj liste Bauk
    153538.jpeg

2. izborna jedinica (Dubrava i Sesvete)
    Nositelj liste Lalovac
    lalovac00.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.