• GaijiZG
    2k
    Ko je moga zamisliti lani da ćemo mi biti mirni oko naše situacije u upravnim tijelima kluba, a da će njihov demokratski ustroj(o kojem smo mogli sanjati tada) počet pucat po šavovima. Kako se stvari preokrenu u životu, nevjerojatno. Možda je moguća da prestanem pušiti cigare...
  • Captain America
    20.4k
    Koji Uno reverse card :lol: Cijelu godinu banda likuje nad našom situacijom i sad kad se sve lomi, kod nas euforija, a kod njih depresija :monkey:
  • Mlađi referent
    13.8k
    Kakav test su dinamovi navijači i dinamo kao klub položili kad smo prebrodili ovu krizu koju smo imali, dobar je i ovo pokazatelj.

Koliko je dolje sve nezdravo, strava.

Ali da ne budem samo emotivan nad nama dinamovcima moram reći - PIIIIŠAAAAJ PO SIROTINJI
  • GaijiZG
    2k
    Jel moguće da je Torcida izvršila pritisak da smijene Lukšu? Jer ovo stvarno nije logičan potez normalnih, racionalnih ljudi, kakvi su vjerojatno u NO.
  • GaijiZG
    2k

Neću dat klik tom antihrvatskom portalu, ali Lukša ih je podigao na razinu više, to niko nemre negirat. Najveća pogreška mu je smjena Dambrauskasa, a onda tvrdoglavo držanje Karoglana na klupi.
    +VARleaks mu je pogreška jer nisu pobjedili do sad pod stranim sudcima
  • Facke
    6.5k
    Iskrene , Luksa ih je digel , skupa s Nikoliciusem napravil dobre pozete za Hajduka (Livaja,Uremovic,Perisic, prodaja Vuskovica, dva osvojena kupa itd.) i oni ga sad hitiju van?
    Bormes mi nije jasne.
  • mali M
    8.4k
    Kakav test su dinamovi navijači i dinamo kao klub položili kad smo prebrodili ovu krizu koju smo imaliMlađi referent

Meni je najbolji pokazatelj i jedna od najboljih poruka IKAD onaj trans "Nedamo da potoneš".. Nema dalje od toga i to se sad vraća. Imamo čunj za trenera ali i kao takvi igrači daju koliko mogu kad vide podršku u navijačima, ali pazi, ovo je baš podrška! ovo nije navijanje ovo nije kritika, ovo je bila poruka da smo tu bez obzira na sve i to je dalo plod. Za razliku od kopanja grobova i postrojavanja igrača... al ovo je više upis za temu "Nismo isti"
  • Olmic
    5.1k
    jesi sokeran? :)
  • Facke
    6.5k

Borme sam iznenaden. Al sokeran nisam. Pa te je njihova praksa vec dosta duge. Racunam stem da budu se zamenili.
  • Bruh
    1.1k
    A sad natrag na peto mjesto... ekipa smjenila najboljeg direktora kojeg su imali zadnjih 20 godina zbog 3 rezultata nakon najbolje polusezone zadnjih 15 godina :rofl:
  • Purger
    360
    Purger kaj ćemo saddeda

"Rasprava je bila o jakobušiću i ja sam mišljenja da je napravio dosta dobar posao u Hajduku i da bi mi bilo drago da ode."

ovo sam napisao prije 4 dana.

Drago mi je da više nije predsjednik uprave.

S druge strane vi slavite ko da je bio Florentino Perez a u raspravi ste ga više manje pljuvali
  • rioda
    9.7k
    Meni se čini da ga je pozicije koštalo ono obraćanje ispod sjevera s razbacanim stolicama. Tu ih je prozvao, a jasno je kako kod njih stvari funkcioniraju
  • Noel
    14.7k
    Kolekitvni raspad sistema. PIVAJ!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention