• javolimtebejako
    1.6k
    prikladniji gif ne postoji :rofl:
  • GaijiZG
    1.8k
    Ko je moga zamisliti lani da ćemo mi biti mirni oko naše situacije u upravnim tijelima kluba, a da će njihov demokratski ustroj(o kojem smo mogli sanjati tada) počet pucat po šavovima. Kako se stvari preokrenu u životu, nevjerojatno. Možda je moguća da prestanem pušiti cigare...
  • Captain America
    18k
    Koji Uno reverse card :lol: Cijelu godinu banda likuje nad našom situacijom i sad kad se sve lomi, kod nas euforija, a kod njih depresija :monkey:
  • Mlađi referent
    12.3k
    Kakav test su dinamovi navijači i dinamo kao klub položili kad smo prebrodili ovu krizu koju smo imali, dobar je i ovo pokazatelj.

Koliko je dolje sve nezdravo, strava.

Ali da ne budem samo emotivan nad nama dinamovcima moram reći - PIIIIŠAAAAJ PO SIROTINJI
  • GaijiZG
    1.8k
    Jel moguće da je Torcida izvršila pritisak da smijene Lukšu? Jer ovo stvarno nije logičan potez normalnih, racionalnih ljudi, kakvi su vjerojatno u NO.
  • GaijiZG
    1.8k

Neću dat klik tom antihrvatskom portalu, ali Lukša ih je podigao na razinu više, to niko nemre negirat. Najveća pogreška mu je smjena Dambrauskasa, a onda tvrdoglavo držanje Karoglana na klupi.
    +VARleaks mu je pogreška jer nisu pobjedili do sad pod stranim sudcima
  • Facke
    4k
    Iskrene , Luksa ih je digel , skupa s Nikoliciusem napravil dobre pozete za Hajduka (Livaja,Uremovic,Perisic, prodaja Vuskovica, dva osvojena kupa itd.) i oni ga sad hitiju van?
    Bormes mi nije jasne.
  • mali M
    5.7k
    Kakav test su dinamovi navijači i dinamo kao klub položili kad smo prebrodili ovu krizu koju smo imaliMlađi referent

Meni je najbolji pokazatelj i jedna od najboljih poruka IKAD onaj trans "Nedamo da potoneš".. Nema dalje od toga i to se sad vraća. Imamo čunj za trenera ali i kao takvi igrači daju koliko mogu kad vide podršku u navijačima, ali pazi, ovo je baš podrška! ovo nije navijanje ovo nije kritika, ovo je bila poruka da smo tu bez obzira na sve i to je dalo plod. Za razliku od kopanja grobova i postrojavanja igrača... al ovo je više upis za temu "Nismo isti"
  • Olmic
    3.7k
    jesi sokeran? :)
  • Facke
    4k

Borme sam iznenaden. Al sokeran nisam. Pa te je njihova praksa vec dosta duge. Racunam stem da budu se zamenili.
  • Bruh
    985
    A sad natrag na peto mjesto... ekipa smjenila najboljeg direktora kojeg su imali zadnjih 20 godina zbog 3 rezultata nakon najbolje polusezone zadnjih 15 godina :rofl:
  • Purger
    360
    Purger kaj ćemo saddeda

"Rasprava je bila o jakobušiću i ja sam mišljenja da je napravio dosta dobar posao u Hajduku i da bi mi bilo drago da ode."

ovo sam napisao prije 4 dana.

Drago mi je da više nije predsjednik uprave.

S druge strane vi slavite ko da je bio Florentino Perez a u raspravi ste ga više manje pljuvali
  • rioda
    5.3k
    Meni se čini da ga je pozicije koštalo ono obraćanje ispod sjevera s razbacanim stolicama. Tu ih je prozvao, a jasno je kako kod njih stvari funkcioniraju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.