• dinamo u srcu
    2.2k
    Ja navijam da Rijeka dobije Hajduk jer onda oni definitivno ispadaju u utrci za naslov. Treba eliminirat protivnike jednog po jednog.

Rijeka moze izgubit od nas, Lokomotive i Osijeka, ovo ostalo teško.
  • DiddyGuela
    3.6k
    Usput Rijeka ima 10 igraca kojima prijeti suspenzija zbog 3 zuta kartona. Oni ce uskoro upasti u situaciju da im je sastav poprilicno tanak.

Kako god, neka razvale magarad a mi se kasnije stignemo sa njima obracunat na rujevici.
  • Mr Anderson
    11.9k
    I ja bi volio da bude neki X, ali realno mi se čini da od toga ništa. Ne vidim kako se mogu podići. I sad to pitanje golmana. Ako Lučić ne bude mogao ili si pogorša ozljedu na utakmici, ostaje im samo klinac od 17 godina.
  • Krizy
    57.6k
    Možda HNS napokon iziđe iz
    B62_tok.jpg
    i odluči nešto napraviti.
    Ovi dole svakako ostaju u istome :up:
  • Purger
    360
    Što se Perišića tiče, on je zbilja čak i ozljeđen stvarao probleme našoj obrani, i ako on ostane opet su favoriti iduće sezone za titulu.

On je jedini iz Hajduka kojeg se zbilja "bojim", za 2 klase iznad svakog igrača u HNL-u

Nadam se da će shvatit s kim ima posla i iduće ljeto otići negdje lovu zaradit
  • Juznjak
    4.2k

A što će napraviti? Kazna će im bit prazne tribine u borbi za treće mjesto. Isto kao što su i Livaju kaznili na početku sezone s jednom utakmicom kad su vidjeli da je nakon superkupa ždrijeb spojio Dinamo i Hajduk u prvom kolu prvenstva. Ništa ne bi bilo od neke velike i značajne kazne da su se ovakva sranja dogodila u 10. kolu.
    Na kraju krajeva, mogu se kladit da bi i upravi i igračima Hajduka više odgovaralo da do kraja sezone igraju pred praznim Poljudom.
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    kakvi favoriti za titulu o cemu ti pricas????
  • Purger
    360

Misliš da oni s perišićem neće bit favoriti za naslov prvaka? S perišićem od prvog kola ?
  • Zagi
    9.9k
    E, nebi da je Messi u ajduku.
    Svašta
  • Purger
    360
    Nadam se
  • Mlađi referent
    12.9k

Pa tko zna kako će ekipe izgledat tad?

Njima je Perišić trebao dok je Livaja bio Livaja. Sad će Perišić (možda, ako bude stari) bit Livaja, a hoće li mu osigurat pomoć? Do sad su svaki put zakazali. Doduše, ovo proljeće su ih i ozljede masakrirale.

Inače, u strahu su velike oči. Odma sad potpisujem da Perišić odigra svaku kao jučer, jer osim jednog bicikla i mlakog centaršuta je napravio ravno ništa
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    s Perisicem ili bez njega oni titulu nece vidjet barem jos 15 godina
  • Olmic
    4.7k
    na kojim si ti drogama stari moj. Kakav favorit?
  • Purger
    360

Moje mišljenje je da će im obrana bit puno bolja nego sad, imati će Uremovića i Šarliju kao stoperski par.

Za bekove treba pričekati još i vidjet.

Livaja ostaje, Perišić krilo, a desno dajaku ili Trajkovski.

Vezni red će im većinom ostat isti, vraća se Žaper, odlazi vjerojatno Pukštas.

Ako dovedu golmana (ili se lučić skroz oporavi) i dofuraju dobrog trenera, zašto ne bi bili favoriti?

Nadodao bih još i da Dinamo mora u najmanju ruku ostat isti po kvaliteti ko ove sezone. A to još ne znamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.