• Iskrenjak
    158
    Rijeka jako dugo igra u dobroj formi, stvarno bi rekao da nije realno da će izdržati do kraja ovako jako. Evo već i jučer u kupu je tu bilo naznaka svega i svačega.
    Moja procjena (a i želja) je da će izdržat još za vikend, riješit tovare i onda ubrzano počet padat u formi. A onda kad krene pritisak, nisu oni navikli na takve stvari, ni igrači, ni Sopa kao trener.
    Koliko god se čini malo, još je to puno bitnih utakmica za odigrat.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Ja navijam da Rijeka dobije Hajduk jer onda oni definitivno ispadaju u utrci za naslov. Treba eliminirat protivnike jednog po jednog.

Rijeka moze izgubit od nas, Lokomotive i Osijeka, ovo ostalo teško.
  • DiddyGuela
    2.2k
    Usput Rijeka ima 10 igraca kojima prijeti suspenzija zbog 3 zuta kartona. Oni ce uskoro upasti u situaciju da im je sastav poprilicno tanak.

Kako god, neka razvale magarad a mi se kasnije stignemo sa njima obracunat na rujevici.
  • Mr Anderson
    8.7k
    I ja bi volio da bude neki X, ali realno mi se čini da od toga ništa. Ne vidim kako se mogu podići. I sad to pitanje golmana. Ako Lučić ne bude mogao ili si pogorša ozljedu na utakmici, ostaje im samo klinac od 17 godina.
  • Krizy
    46.5k
    Možda HNS napokon iziđe iz
    B62_tok.jpg
    i odluči nešto napraviti.
    Ovi dole svakako ostaju u istome :up:
  • Purger
    360
    Što se Perišića tiče, on je zbilja čak i ozljeđen stvarao probleme našoj obrani, i ako on ostane opet su favoriti iduće sezone za titulu.

On je jedini iz Hajduka kojeg se zbilja "bojim", za 2 klase iznad svakog igrača u HNL-u

Nadam se da će shvatit s kim ima posla i iduće ljeto otići negdje lovu zaradit
  • Juznjak
    3.9k

A što će napraviti? Kazna će im bit prazne tribine u borbi za treće mjesto. Isto kao što su i Livaju kaznili na početku sezone s jednom utakmicom kad su vidjeli da je nakon superkupa ždrijeb spojio Dinamo i Hajduk u prvom kolu prvenstva. Ništa ne bi bilo od neke velike i značajne kazne da su se ovakva sranja dogodila u 10. kolu.
    Na kraju krajeva, mogu se kladit da bi i upravi i igračima Hajduka više odgovaralo da do kraja sezone igraju pred praznim Poljudom.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    kakvi favoriti za titulu o cemu ti pricas????
  • Purger
    360

Misliš da oni s perišićem neće bit favoriti za naslov prvaka? S perišićem od prvog kola ?
  • Zagi
    8.5k
    E, nebi da je Messi u ajduku.
    Svašta
  • Purger
    360
    Nadam se
  • Mlađi referent
    12.3k

Pa tko zna kako će ekipe izgledat tad?

Njima je Perišić trebao dok je Livaja bio Livaja. Sad će Perišić (možda, ako bude stari) bit Livaja, a hoće li mu osigurat pomoć? Do sad su svaki put zakazali. Doduše, ovo proljeće su ih i ozljede masakrirale.

Inače, u strahu su velike oči. Odma sad potpisujem da Perišić odigra svaku kao jučer, jer osim jednog bicikla i mlakog centaršuta je napravio ravno ništa
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    s Perisicem ili bez njega oni titulu nece vidjet barem jos 15 godina
  • Olmic
    3.7k
    na kojim si ti drogama stari moj. Kakav favorit?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.