• db-izbjeglica
    18k
    ali ti pretpostavljaš da im rezultat izostaje jer nešto krivo rade, a oni su super samo hns, suci, mamić, dinamo, ukralopokralo. nemaju se razloga mijenjati i daj bože da nastave po starom.Sajla

Pa zato i kažem, sreća pa su preglupi za smisliti i održati bilo kakav racionalan sustav. Potencijal imaju....
  • The Undertaker
    8.5k
    Nije baš tako. Oni, po meni, generalno rade dobro. Jakobušić je podigao budžet otprilike za duplo, zadnjih par godina su druga ekipa u HNLu i imaju dva osvojena kupa za redom. Mislim da su se ove godine malko zaigrali sa financijama ali oni to mogu riješiti prodajom nekoliko mladih igrača. Osnovni problem i slaba točka je da su klub organizirali oko Livaje a on nije spreman na dovoljnu žrtvu da bi osvojili prvenstvo. Jebi ga, nije on vođa tipa Modrić koji druge čiji boljima. Kad bi to isto napravili oko Perišića kao stožernog igrača i kad bi Jakobušić ostao još 4 godine, prilično sam siguran da bi osvojili prvenstvo.
    Ali neće već će, po ko zna koji put, sami sebi pucati u nogu
  • Purger
    360
    Slažem se s Undertakerom.

Jakobušić je digao klub na nove razine, neviđene godinama.

Osvojili su 2 kupa zaredom, i bili uvjerljivo drugi dvaput.

Čak i ove sezone ako budu treći, bit će bodovni otprilike tu negdje sa sezonom 21/22 i 22/23.

Imaju preko 100 tisuća članova, svako malo puni stadion, i momčad koja vrijedi €56mil.

Usporedite to s onim hajdukom 2020. kojeg je Jakobušić naslijedio kad je u rujnu te godine postao predsjednik uprave, i vidjet ćete da je klub porastao na svakoj razini.

Oni sad pljuju po njihovoj upravi jer jednostavno moraju iskalit na nekome bijes i frustraciju, ali realno klub im se jako digao u zadnjih par sezona
  • Paggini
    63.8k
    Kad bi to isto napravili oko Perišića kao stožernog igrača i kad bi Jakobušić ostao još 4 godine, prilično sam siguran da bi osvojili prvenstvo.The Undertaker

Kad bi klub organizirali oko igrača koji ima 35 godina i vraća se nakon teške ozljede koljena?
  • NORTE
    18.2k
    nije on vođa tipa Modrić koji druge čiji boljimaThe Undertaker
    Livaja je izvanredan igrač i ne slažem se da druge ne čini boljima.
    Njegove lopte kojima razigrava suigrače su za Hnl druga dimenzija.
  • The Undertaker
    8.5k
    O tom potom. Ako Perišić bude zdrav, sa svojim pristupom životu i treningu može biti najbolji igrač HNLa sljedeće 4 godine. S tim da on ne bira treninge, ne obilazi noćne klubove i nije 10 kila deblji od norme.
  • Paggini
    63.8k

To je isto moguce, ali to odluciti ove godine, ne znajuci koju je cijenu platilo njegovo tijelo za tu ozljedu je ekstremno riskantno ici u tu strategiju.

Livaja je u slobodnom padu ove sezone, ni blizu nalik onome što je bio prije par sezona, a njegov ego i velicina je postao teret cijelom klubu i ne znam kako ce se maknuti uprava od idolopoklonstva koje su i sami razvili.
  • Jurki
    18.7k
    Ako Perišić bude zdrav, sa svojim pristupom životu i treningu može biti najbolji igrač HNLa sljedeće 4 godine.The Undertaker

Kaj mislis da bu Perisic igral do 41 godine zivota sa rupturom ACL i meniskusa? Upitno je prije dal bu ikad vise igral nogomet.
    Isto tak ide on via pijesak nakon ove sezone ako se oporavi..,zgrnuti jos koji miljuncek.
    Koje 4 godine.. gospode Boze kaj sve covek ne procital.
  • The Undertaker
    8.5k
    Ok. Malo sam se krivo izrazio. Oni su po kvaliteti druga ekipa HNLa. Dakle, za prestići Dinamo moraš pružiti nešto ekstra, dati malo više od očekivanog i realnog. Da bi to postigao trebaš veću razinu posvećenosti, žrtve i predanosti i to od svih igrača a najviše od vođe i najboljeg igrača. Vođa mora biti primjer a on je upravo suprotno. I još je minirao trenera koji mu nije podilazio. Čudo bi bilo da su uspjeli.
  • The Undertaker
    8.5k
    Što im preostaje, što je alternativa?
  • The Undertaker
    8.5k
    Ja pišem jedno ti drugo. Ako je nespreman za HNL nogomet ili ne želi igrati onda je to druga stvar. Što je onda dolazio?
  • SjevernaStrana
    2.6k
    U ovo napisano par postova iznad ne vjeruje ni sam Jakobušić kao ni dobar dio njihovih navijača koliko god nerealni bili... Ono što je Jakobušić napravio može svatko: ulupat tuđe novce u ekipu i ne napraviti ništa... Rubrika "Prihodi od članarina" u financijskom izvješću je prazna... Izvući se može prodajom mladih igrača ako se oni zovu Joško Gvardiol, Dani Olmo i Josip Šutalo... Mladi igrači zadnjih godina koji su upali u ekipu i igrali uglavnom je to bilo zbog izostanaka i ozljeda, a ne plansko razvijanje i pripremanje istih za transfer... Sa sportske strane nakon dugo vremena biti drugi i osvojiti kup svakako je dobar posao, ali ulupati tolike novce koje ćeš kad-tad morati vratiti, a ne osvojiti titulu i još gore ne igrati Europu čiji prihodi bi ti značajno olakšali život nikako nije dobar posao...
    3
    56 mil eura s posuđenim igračima ili samo svojim ? kako je podigao klub ? u PR segmentu ? ok, priznajem mu da je PR na razini ace prijović ali koju je vrijednost stvorio molim te ? koliko je meni poznato 3 godine zaredom financijski minus, ova 99% također minus. što se proizvelo, od čega će se sutra živjeti, gdje je europa koju dinamo igra svake godine ? generalno se slažem da su bolji nego prije 4-5 godina npr. ali da je dinamo na razini od prije 4-5 godina NOB klub bi bio -15 bodova iza nas. po meni samo se o tom radi....
  • Jurki
    18.7k
    Što je onda dolazio?The Undertaker

Dosel je da ispuni obecano. I malo na oporavak. Ljepse mu se oporavljati doma nego u usranom Londonu. On bu gledal da cim prije ode da jos zgrne koji euro.
    Da nogometas dođe da pomogne klubu bez obzira o kome se radi.. dolazi sa 32-33 godine.. ostalo je sviranje kurcu.
  • Paggini
    63.8k

Pa alternativa je slagati zdravu momcad bez stvaranja Boga unutar momcadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet