• NitkoBitan
    19.1k
    Dobro to su puno vece lige sa neizmjerno vecom popularnoscu od nase pa logicno da place odskacu dosta vise od nekog obicnog prosjecnog omjera placa.

Nego mene zanima kolike place suci imaju u slovenskoj, austrijskoj, madarskoj, ceskoj, slovackoj i slicnim ligama po znacaju i jacini. Sa njima bismo se trebali usporedivat a ne sa ligama petica.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Saniranje štete, izašao video kako Perišić trenira sa suigračima. :grin:
  • rioda
    5.3k
    Nisam vidio video, ali pitam - je li se našao u kojem duelu? :smile:
  • eol12
    625
    Pa bit će spreman do kraja travnja, trenira ali bez kontakta. Kako god, nek ozdravi samo, u ovoj borbi za titulu ovisimo sami o sebi, a ne o tome dal će se oporaviti jedan igrač suparnika.
  • Mali Zeus
    14.2k
    ↪Mali Zeus Nisam vidio video, ali pitam - je li se našao u kojem duelu? :smile:rioda

Ma ne, samo trčkara, al je sa suigračima kuiš.
  • Marcinko
    614
    Mogu oni njega staviti da igra, ali šanse da obnovi ozljedu i time ugrozi da se ikad više vrati na teren su izrazito velike.
  • Jaro
    7.7k
    glupo je uopce spekulirati o njegivom stanju, pogotovo na temelju Antolicevog teksta i teoretiziranju nekog doktora/fizija kaj je vec putem Facebooka a "pacijentu" nisu ni primirisali.
    Mozemo se pozivati na statistiku, ali svaki slucaj je individualan i ovisi o hrpetini subjektivnih cimbenika.
  • Ivdzo11
    4.3k
    A prema našim informacijama s više strana pa i onih bliskih Perišiću, njegova je 'misija' u subotu zaigrati protiv Dinama! Makar zadnjih 10-15 minuta, tek toliko da osjeti Derbi, ali i da Derbi osjeti njega. Da unese 'strah u kosti' Dinamovim igračima i da taj respekt možda i presudi ovu veliku utakmicu. Perišić je takav oduvijek, zna zašto se vratio u Hajduk, zna da se očekuje njegov doprinos, iako ga nitko ne tjera na 'hazard', a gdje ćeš važnijeg trenutka od Derbija. Gledajući kako zadnjih dana trenira na Poljudu, nema sumnje da ga upravo vodi ta misao. (Germanijak)
  • Droljo
    8.9k

Haha. Pa ga (nedajbože) rile složi u punom trku i ode karijera... I krivi do smrti. I dinamo i makedonija :snicker:
  • Marcinko
    614
    Ne špekuliram ja nimalo niti se vodim stručnjacima, samo govorim da bi bio veliki rizik stavljati ga ranije od predviđenog u nekoj ozbiljnijoj ulozi, isto sam rekao i za Stojkovića i Roga.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Jos su mu zabranjeni dueli na treningu tak da sumjam da ovo pije vodu. Ako je to stvarno tako ovi dolje su i vise nego ludi. Malo jaci duel sa Ristovskim ili RPGom i pospremit ce covjeka direkt u mirovinu :lol:
  • Mali Zeus
    14.2k
    Siguran sam da nije toliko lud da riskira i da igra u subotu, makar i 10, 15 min nakon što je imao ravno jedan trening s momčadi i to bez kontakta.

Postoje 2 krajnosti u ovoj priči, jedna su doktori i stručnjaci koji ga nisu ni pregledali i nagađaju na temelju ničega kad bi se mogao vratiti i je li mu euro ugrožen i ekipa koja na temelju izvora njegovoj obitelji tvrdi da bi mogao igrati u subotu.

Kao što je trebao igrati i protiv Lokomotive jer je napisao na Instagram vidimo se.
  • rioda
    5.3k
    Ma joj, klasični damage control od strane tovara... Svi su od ovih objava već zaboravili na Lokomotivu, Livajin penal, Karoglana...
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Triba pumpat malo nakon mega showa protiv Zrinjskog.
    Tko da i milimetar prostora na "respekt" nek se sam pokupi iz kluba.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Ja fakat ne znam što oni očekuju. Sve i da je perišić apsolutno zdrav, šta stvarno očekuju da on, znači jedan igrač, toliko kvalitativno podigne momčad? Pa nije messi u najboljoj formi :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.