• Mali Zeus
    18.9k
    Saniranje štete, izašao video kako Perišić trenira sa suigračima. :grin:
  • rioda
    9.6k
    Nisam vidio video, ali pitam - je li se našao u kojem duelu? :smile:
  • eol12
    760
    Pa bit će spreman do kraja travnja, trenira ali bez kontakta. Kako god, nek ozdravi samo, u ovoj borbi za titulu ovisimo sami o sebi, a ne o tome dal će se oporaviti jedan igrač suparnika.
  • Mali Zeus
    18.9k
    ↪Mali Zeus Nisam vidio video, ali pitam - je li se našao u kojem duelu? :smile:rioda

Ma ne, samo trčkara, al je sa suigračima kuiš.
  • Marcinko
    784
    Mogu oni njega staviti da igra, ali šanse da obnovi ozljedu i time ugrozi da se ikad više vrati na teren su izrazito velike.
  • Jaro
    10.6k
    glupo je uopce spekulirati o njegivom stanju, pogotovo na temelju Antolicevog teksta i teoretiziranju nekog doktora/fizija kaj je vec putem Facebooka a "pacijentu" nisu ni primirisali.
    Mozemo se pozivati na statistiku, ali svaki slucaj je individualan i ovisi o hrpetini subjektivnih cimbenika.
  • Ivdzo11
    8.2k
    A prema našim informacijama s više strana pa i onih bliskih Perišiću, njegova je 'misija' u subotu zaigrati protiv Dinama! Makar zadnjih 10-15 minuta, tek toliko da osjeti Derbi, ali i da Derbi osjeti njega. Da unese 'strah u kosti' Dinamovim igračima i da taj respekt možda i presudi ovu veliku utakmicu. Perišić je takav oduvijek, zna zašto se vratio u Hajduk, zna da se očekuje njegov doprinos, iako ga nitko ne tjera na 'hazard', a gdje ćeš važnijeg trenutka od Derbija. Gledajući kako zadnjih dana trenira na Poljudu, nema sumnje da ga upravo vodi ta misao. (Germanijak)
  • Droljo
    20.2k

Haha. Pa ga (nedajbože) rile složi u punom trku i ode karijera... I krivi do smrti. I dinamo i makedonija :snicker:
  • Marcinko
    784
    Ne špekuliram ja nimalo niti se vodim stručnjacima, samo govorim da bi bio veliki rizik stavljati ga ranije od predviđenog u nekoj ozbiljnijoj ulozi, isto sam rekao i za Stojkovića i Roga.
  • NitkoBitan
    30.2k
    Jos su mu zabranjeni dueli na treningu tak da sumjam da ovo pije vodu. Ako je to stvarno tako ovi dolje su i vise nego ludi. Malo jaci duel sa Ristovskim ili RPGom i pospremit ce covjeka direkt u mirovinu :lol:
  • Mali Zeus
    18.9k
    Siguran sam da nije toliko lud da riskira i da igra u subotu, makar i 10, 15 min nakon što je imao ravno jedan trening s momčadi i to bez kontakta.

Postoje 2 krajnosti u ovoj priči, jedna su doktori i stručnjaci koji ga nisu ni pregledali i nagađaju na temelju ničega kad bi se mogao vratiti i je li mu euro ugrožen i ekipa koja na temelju izvora njegovoj obitelji tvrdi da bi mogao igrati u subotu.

Kao što je trebao igrati i protiv Lokomotive jer je napisao na Instagram vidimo se.
  • rioda
    9.6k
    Ma joj, klasični damage control od strane tovara... Svi su od ovih objava već zaboravili na Lokomotivu, Livajin penal, Karoglana...
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Triba pumpat malo nakon mega showa protiv Zrinjskog.
    Tko da i milimetar prostora na "respekt" nek se sam pokupi iz kluba.
  • db-izbjeglica
    18k
    Ja fakat ne znam što oni očekuju. Sve i da je perišić apsolutno zdrav, šta stvarno očekuju da on, znači jedan igrač, toliko kvalitativno podigne momčad? Pa nije messi u najboljoj formi :monkey:
  • Sajla
    11.9k
    istovremeno index objavljuje: Podsjetimo, Perišić je prošli tjedan trenirao s reprezentacijom Hrvatske, što je bio svojevrsni test toga kako će mu tijelo reagirati jer je do tada trenirao samo individualno. Nije otputovao s reprezentacijom u Egipat, za što neki smatraju da ukazuje na to da oporavak ne ide dobro, ali prema svemu sudeći, razloga za takvu zabrinutost nema. Perišić sigurno neće moći pomoći Hajduku već protiv Dinama u subotu jer tek treba ući u puni trenažni proces, ali njegov povratak na teren se bliži.

mislim da je ovo puno bliže istini i da nema šanse da zaigra. ali to ionako nije naša briga, više me zanima kako ćemo mi izgledati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet