Zamjena stanovnista je opasna stvar.Obicno onaj tko ovako prica nije upoznat kakve bi sve posljedice to imalo. — Praskaton
Ekvador, El Salvador, Belize, Gvatemala, Bolivija, Venecuela, Nikaragva, Honduras — DrawTube
Iako se u načelu ne slažem sa stavovima NitkoBitan — DrawTube
Nije ni tebi sramota priznati da smatraš sve istočno od Bospora untermenschom s obzirom na izjavu — DrawTube
"Kakvi mrtvi .Nepalci, Nepalci kad dođu na Sjever mogu biti i biti će samo vreće za udaranje" — DrawTube
Hrvatska hrvatima,pa kom pravo kom krivo.. — Praskaton
Prelazak viska ljudi iz drzavnog aparata u realni sektor je jedno od rjesenja. — Praskaton
Ili napraviš dijete pa ga imaš za godinu dana — serbus
malo zanimljivo da eto u onoj župi u ZG je kršteno više Nepalske djece nego naše. — serbus
Dolaze im trudne žene tu rode uzmu državljanstvo i roditelji isto tako ako se ne varam onda imaju pravo . Taj dio nisam siguran kako ide dalje nakon što im se klinci tu rađaju — serbus
Ja sam dobro zivio i 2019. kad je broj radne snage iz istocne Azije bio relativno malen ili mizeran. Tada je cini mi se vrijedila radna dozvola od 3 mjeseca. Nije u tih nekoliko godina nestalo radno sposobnih Hrvata koliko je ovih doslo. — NitkoBitan
Koliko ih je sad tu dobilo državljanstvo rođenih u ZG a da nisu 8god ? — serbus
Zamjena stanovnista je opasna stvar. — Praskaton
Naravno,pa na njih nisam ni mislio.Moj grad je cini mi se prvi u Hrvatskoj dobio strane drzavljane kao radnike u pošti.I danas na neka radna mjesta u drzavnim, gradskim, zupanijskim sluzbama, firmama nemas dovoljno kandidata (postari, vozaci javnog prijevoza, medicinske sestre...). — Jaro
Zamjena stanovništva je teorija zavjere za one koji ne razumiju elementarnu ekonomiju. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.