Ali mi nemamo bekove sa dobrim centaršutevima, a i da ih nađemo na koga da centriraju?
Petko je na 20 m od gola.. — Zagi
i ne samo to, nego od ostalih nitko ne puni 16 metara, ajde jasno mi je kad u atalanti se spic povlaci pa u 16 metara ulazi pasalic koji je gol igrac, ali mi uopce ne punimo 16 metara… misic i sucic uredno stoje na potezu 16-20 metara, petko je na 16. Metara ajde bati ude nesto blize i onda kaneko skace sa divovima :grin: . Prije to nije dolazilo do izrazaja jer si imao orsu i ademija dok je bio klasa za takav nogomet i oni su koristili taj prostor iza petkovih leda. Znam lako je pametovat, ali pogledaj na koji nacin smo se spasavali u tekmama protiv varazdina(1:1), osijeka (1:1) i rudesa (1:0) di smo zabijali golove pa imali i cak veliku dominaciju zadnjih 20-25 minuta. Upravo na taj i tako smo postigli golove. Nije ljepota od nogometa ali tako se probijaju bunkeri, uvaljaj tak dva gola pa ce ova druga strana izac pa ti igraj nogomet. Nije slucajno da ove sezone smo imali prednost od dva gola na poluvremenu do sada samo u jednoj ili dve tekme (rudes i gorica kup msm). A dinamo ima posjed ima loptu, ali nemremo kreirat sanse jer igramo stalno kroz sredinu. Kako su se lomile tekme pred kraj polusezone di smo cak oke odigrali? Daj loptu kaneku, ocisti mu stranu neka lomi 1vs1 i puni 16metara za njegov centarsut. Decko je u mjesec i pol skupio 6 asistova. I doso hoxha kojeg se sad gura da to radi, samo mu je centarsut 5 puta gori od kaneka i prvi dodir mu je uzasan.Petko je na 20 m od gola — Zagi
I onda se sjetis da taj trener ima podršku svih u klubu... — Praskaton
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.