ece se moc ni vjecno izbjegavat najvaznija tema danasnjice a to su ilegalne migracije i plansko naseljavanje stotina tisuca Nepalaca i slicnih. — NitkoBitan
dok ju posve legalni strani radnici ekonomski drže na životu i bit će ih sve više i više. — Bosskovitz
Bila je neka analiza da strani radnici ne doprinose niti 1% ekonomskom rastu Hrvatske. — NitkoBitan
I da padnemo ispod 3 milijuna stanovnika ne bi se dogodilo nista strasno niti bi propali. — NitkoBitan
sam na jednom kongresu na kojem je pričao jedan od naših demografa i kad su ga pitali "hoće li se veliki broj Nepalaca i Filipinaca loše odraziti na našu ekonomiju i plaće", on je odgovorio da će se odraziti na našu ekonomiju i plaće jednako loše kao i dolazak Hrvata i Poljaka u Njemačku. — Bosskovitz
Volio bih vidjeti tu analizu ako znaš gdje se može pronaći. — Bosskovitz
ali isto tako je činjenica da za većinu poslova koje stranci u Hrvatskoj rade vrlo teško pronaći domaće ljude koji bi to radili ne za istu, nego čak i za višu plaću. — Bosskovitz
Ne znam kako si uspio doći do ove računice. Mislim, naravno da ne bismo propali, ali bilo bi nam mnogo gore. Ako država ima potencijal da ekonomski raste, ali ne raste jer nema dovoljno ljudi koji su joj potrebni, onda je to država s problemom. — Bosskovitz
Čistačice, dostavljači, taksisti, perači prozora, fizički radnici po gradilištima i skladištima — Bosskovitz
Samo treba dobro platiti radnika" je načelno točno ali to vam istovremeno znači i drastično povećanje cijene svih usluga. To vam je, valjda, jasno? — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.