Prvenstveno bi nova Kranjceviceva trebala biti katalizator jer nece svatko moci doc na nju zbog ogranicenog kapaciteta — rob ljubavi
edno je sigurno, netko je ovdje u deluziji. 15 soma godišnjih, a još donedavno par stotina ljudi na sjeveru. — Cosey
Dinamo treba biti jako oprezan sa distribucijom karata na novi Kranjći jer će recimo pola stadiona biti za godišnjake a ostale karte trebaju biti distribuirane među što veći broj različitih navijača, pogotovo djeci. Bez toga bi dio navijača koji danas dođe na stadion par puta godišnje izgubio i to malo kulture dolaska na tekme. — SAS1987
Ono što klub do tada mora napraviti je ustaliti praksu prvokupa ulaznica za članove i omogućiti vlasnicima godišnjih da jednostavno i digitalno prenesu svoju ulaznicu na drugog člana ili "prodaju" natrag klubu ako ne mogu doći na određenu utakmicu. — Bosskovitz
Sve to stoji ali klub treba pronaci model da omoguci dolazak na stadion sto vise različnim clanovima. — SAS1987
Oni ove godine imaju prosjek preko 20k ljudi na tribinama, a prije korone su imali 9800 i 8600 ljudi. Brojke kakve mi sada imamo. — jedan u nizu
Bio sam u nedjelju na Atletico-Barca i sad kako god da naprave stadion, biti će mi smješan prema Metropolitanu :rofl: — duksy
kak će tramvaji? — Bruh
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.